Newsroom

Newsroom

Αιματηρό επεισόδιο στο Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε λάστιχα αυτοκινήτων (video)

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και επέστρεψε μετά από ώρες για να σκάσει τα λάστιχα κατοίκων της περιοχής

CropImage 12

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Παγκράτι, όπου εργαζόμενος σε πάρκινγκ μαχαίρωσε τον εργοδότη του και επέστρεψε μετά από αρκετές ώρες για να σκάσει λάστιχα αυτοκινήτων κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν στις 8:30 το βράδυ, όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές, και συγκεκριμένα επειδή ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ του ζήτησε να μην έρθει ξανά. Εκείνος τον τραυμάτισε με μαχαίρι και διέφυγε.

Όμως στις 3:30 τα ξημερώματα ο δράστης επέστρεψε στο πάρκινγκ και έσκασε τα λάστιχα αυτοκινήτων στη γύρω περιοχή. Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ αντιλήφθηκε ότι ο δράστης είχε επιστρέψει στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ ανέφερε: “Μετά το μαχαίρωμα είχαμε συνέχεια, απειλές, τηλέφωνα… και τελικά γύρισε στις 4 το πρωί με άλλο μαχαίρι, γιατί το πρώτο το πήρε η Άμεση Δράση, του είχε πέσει κάτω από ένα αυτοκίνητο, και έσκασε όλα τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Ειδοποίησα την Άμεση Δράση, σε 4  λεπτά ήταν εκεί ευτυχώς, γιαρτί φοβόμουν και για τη ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος, απ’ ό,τι πιστεύω εγώ, γιατί είχε κάνει 20 χρόνια φυλακή, ήθελε ψυχολογική υποστήριξη. Αυτός ερχόταν εκεί, επειδή τον λυπόμουν εγώ του έδινα κανένα χαρτζιλίκι, κανέναν καφέ, ό,τι μπορούσα να βοηθήσω. Και τελικά αυτό ήταν το ευχαριστώ. Η επίθεση με το μαχαίρι στόχευε την καρδιά μου, αλλά έβαλα το χέρι μου εγώ, οπότε χτύπησα στο μπράτσο. Ευτυχώς μαζεύτηκε και ο κόσμος στη γειτονιά και βοήθησε λίγο, προσπαθούσαν να τον κρατήσουν, 7-10 άτομα δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά.”.

Παρ’ ολίγον ατύχημα στη Δουκίσσης Πλακεντίας: Έστειλαν συρμό του Προαστιακού στη γραμμή του μετρό

ΕΚ - Προαστιακος

Παρ’ ολίγον ατύχημα στη Δουκίσσης Πλακεντίας: Έστειλαν συρμό του Προαστιακού στη γραμμή του μετρό

Ευτυχώς ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε το λάθος - Προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον σταθμάρχη και ήταν...…

Αιτωλοακαρνανία: Επιδειξίας παρενόχλησε μαθητές γυμνασίου σε αστικό λεωφορείο

oooooooooooo

Αιτωλοακαρνανία: Επιδειξίας παρενόχλησε μαθητές γυμνασίου σε αστικό λεωφορείο

Αναζητείται ο οδηγός του λεωφορείου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων

Μέρες και έργα του Πιτσιλή στην ΑΑΔΕ: «Πιάνει τους μικρούς, δεν ενοχλεί τους μεγάλους…»

ΠΙΤΣΙΛΗΣ COVER

Μέρες και έργα του Πιτσιλή στην ΑΑΔΕ: «Πιάνει τους μικρούς, δεν ενοχλεί τους μεγάλους…»

Ο κ. Πιτσιλής όταν πρόκειται για μεγάλα ψάρια κάνει εσωτερική έρευνα και τα πορίσματα τα…