Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Ματαιώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής για την ακύρωση σταθμού της περιοδείας όπου πρωταγωνιστεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

XEILAKIS

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα επιστρέψει στην Αθήνα εν μέσω της καλοκαιρινής του περιοδείας για το έργο «Ο κατά φαντασίαν ασθενής». Ο πρωταγωνιστής χρειάστηκε να ακυρώσει μια από τις παραστάσεις του, προκειμένου να φροντίσει για την εισαγωγή της μητέρας του σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο ηθοποιός θα πρέπει να είναι παρών κατά την εγκατάσταση της μητέρας του σε κέντρο αποκατάστασης, οπότε η εταιρία παραγωγής που έχει αναλάβει το έργο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά.

Συγκεκριμένα η εταιρία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για τη ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στις 13/8 στο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Το κείμενο αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε, ότι η παράσταση «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Τρίτη στις 13/8/2024 στο «Αρχαίο θέατρο του Δίου» στο Δίον, θα πρέπει να ακυρωθεί , λόγω σοβαρής ασθένειας συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Πρόκειται για την μητέρα του κυρίου Χειλάκη, που θα πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα και θα πρέπει να
είναι και ο ίδιος παρόν, γεγονός που τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση».

Για την Π.Κ. ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ Ε.Ε. Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ

Φωτιά στον Βαρνάβα: Νέο μήνυμα του 112 – Απομάκρυνση των κατοίκων από τον Γραμματικό

Φωτιά στον Βαρνάβα: Νέο μήνυμα του 112 – Απομάκρυνση των κατοίκων από τον Γραμματικό

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα Αττικής, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο…