Ακρίτα: Αιχμές κατά της Αγάτσα μετά την καταγγελία Καπουτζίδη – « Η ομοφοβία δεν είναι άποψη» (video)

Στην Άρια Αγάτσα και όσα ανέφερε απάντησε η Έλενα Ακρίτα

Ακρίτα

Σαφέστατες αιχμές κατά της Άριας Αγατσά και στα όσα ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα μετά από μια σοβαρότατη καταγγελία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι μια συγκεκριμένη εκπομπή ζητούσε από ομόφυλα ζευγάρια να βγουν να μιλήσουν για την οικογένεια και τα δικαιώματα τους, με την προϋπόθεση ότι απέναντί τους θα υπήρχαν άτομα που τάσσονταν κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου, ώστε να υπάρχει κόντρα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξε αυτό το απόσπασμα και φώναξε για σχολιασμό την αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα, η οποία έσπευσε να δικαιολογήσει την ενέργεια της εκπομπής, απαντώντας στον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας «Όμως, από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο εξής αντίλογος. Η ενημέρωση δεν μπορεί να εξυπηρετείται μονόπλευρα. Όταν υπάρχει ένα θέμα που μας απασχολεί όλους και συζητιέται έντονα, είναι καλό για τους τηλεθεατές και τους ακροατές να μην ακούν μονόπλευρα για αυτό το θέμα. Και βεβαίως όλες οι απόψεις είναι σεβαστές».

Στις παραπάνω δηλώσεις απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία επισήμανε ότι η ομοφοβία δεν είναι άποψη, αφήνοντας αιχμές κατά της Άριας Αγατσά.

Έλενα Ακρίτα – Η απάντηση στην Άρια Αγατσά

«Με αφορμή τις δηλώσεις Καπουτζιδη για τις ευθύνες της ΕΣΗΕΑ στη μη τήρηση της δεοντολογίας σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ+, η αντιπρόεδρος της Ένωσης μας κ. Άρια Αγάτσα, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή το κλασικό: πρέπει να ακούγονται «όλες οι απόψεις».

«Όλες οι απόψεις».
«Όλες οι απόψεις», αυτή η μάστιγα.
Κυρία Αγάτσα, η ομοφοβία δεν είναι «άποψη». Είναι σκοταδισμός. Είναι μεσαίωνας, ειναι βία, ειναι πυρά μαγισσών. Είναι θάνατος. Τώρα που μιλάμε ένα 15χρονο αγόρι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο επειδή ξυλοκοπήθηκε εως θανάτου σχεδόν από συγγενεις-τέρατα επειδή “ομολόγησε” πως ήταν ομοφυλόφιλο.