Ακρίτα: «Η Συρεγγέλα αποκάλυψε πως είναι ΚΥΠατζού, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, σχολίασε το γεγονός ότι η Μαρία Συρεγγέλα ήταν υπάλληλος της ΕΥΠ

InCollage 20240719 140545871

Η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, πριν από λίγες μέρες είχε έναν έντονο καβγά με τον Παύλο Πολάκη στον αέρα του Attica Tv, με την γαλάζια παράταξη να ζητά την διαγραφή του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη να συνομιλεί τηλεφωνικά με την ίδια για να ζητήσει «συγγνώμη» για τη στάση του πρώην υφυπουργού υγείας και να της υπενθυμίσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σεξιστική επίθεση βουλευτή του προς τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε «πως δεν άκουσε».

Ποια είναι όμως η Μαρία Συρεγγέλα

Η σημερινή γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας έχει διατελέσει υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ επί σειρά ετών υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η Μαρία Συρεγγέλα υποστηρίζει πως έχει ασχοληθεί με θέματα κοινωνικής και εργασιακής ενδυνάμωσης των γυναικών, της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της ενίσχυσης της οικογένειας.

Από το βιογραφικό της απουσιάζει φυσικά πως προσελήφθη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών το, όχι και τόσο μακρινό, 2005 και το 2009 απομακρύνθηκε από την ΕΥΠ, μαζί με περίπου δέκα «γαλάζια» στελέχη, όταν έγινε αντιληπτό ότι η ΝΔ ότι χάνει τις εκλογές και πήραν αποσπάσεις σε άλλες υπηρεσίες.

Μάλιστα, η κ. Συρεγγέλα, υπηρέτησε στη Διεύθυνση Κατασκοπίας, ως στενή συνεργάτης του καταδικασμένου, αρχικατασκόπου, Κώστα Αγγελάκη, γνωστού και από την εις βάρος του δίωξη για το σχέδιο ηθικής και φυσικής εξόντωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, με τις καταδίκες του να οδηγούν τελικά στην αποπομπή του από την ΕΥΠ.

Ακρίτα: «Η Συρεγγέλα αποκάλυψε πως είναι ΚΥΠατζού»

Την αποκάλυψη ότι η Μαρία Συρεγγέλα ήταν επί χρόνια υπάλληλος της ΕΥΠ σχολίασε και η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία με ανάρτησή της στο facebook σημειώνει ότι: «Καμιά δουλεία δεν είναι ντροπή».

Αναλυτικά η ανάρτηση Ακρίτα

Η Μαρία Συρεγγελα αποκρύπτει στο επίσημο βιογραφικό της ότι, από το 2005, υπηρέτησε στη Διεύθυνση Κατασκοπίας της ΕΥΠ. Υπήρξε κατά το κοινώς λεγόμενον «ΚΥΠατζού».

Γιατί άραγε, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Λινκ από την προσωπική της ιστοσελίδα στα σχόλια.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκπληξη από τον ευρωβουλευτή Σάκη Αρναούτογλου – Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε πτήσεις και συναλλαγές: Ανυπολόγιστη βλάβη σε Microsoft και Windows

Πορτοσάλτε για τα «μπάνια του λαού»: Καλύτερα να κάνουν διακοπές οι τουρίστες παρά οι Έλληνες

Καιρός: Το «πολυπόθητο» έκτακτο δελτίο για το τέλος του καύσωνα – 11 ημέρες αφόρητης ζέστης

Χαμός ανάμεσα σε Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη – «Από το 2019 ως το 2022 δεν κάνατε την ίδια κριτική στην κυβέρνηση» (video)

υποφαντης

Χαμός ανάμεσα σε Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη – «Από το 2019 ως το 2022 δεν κάνατε την ίδια κριτική στην κυβέρνηση» (video)

Ο Νίκος Υποφάντης έδειξε ενοχλημένος από το σχόλιο του TikToker για την αλλαγή στάσης προς…

O Πορτοσάλτε «απαγόρευσε» στους Έλληνες να κάνουν διακοπές και έφερε καύσωνα στα social media

πορτοσάλτε

O Πορτοσάλτε «απαγόρευσε» στους Έλληνες να κάνουν διακοπές και έφερε καύσωνα στα social media

Η προτροπή του Άρη Πορτοσάλτε στους Έλληνες να μην κάνουν διακοπές ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Συγκλονίζει αστροναύτης που γύρισε από το διάστημα: «Είδα κάτι που δεν έπρεπε να δω, είναι σαν κοινό μυστικό – Δάκρυσα» (Video)

nasa Yj1M5riCKk4 unsplash 1 1

Συγκλονίζει αστροναύτης που γύρισε από το διάστημα: «Είδα κάτι που δεν έπρεπε να δω, είναι σαν κοινό μυστικό – Δάκρυσα» (Video)

Ο Massimino συνέχισε να εξηγεί ότι το συναίσθημα ήταν τόσο έντονο που έστρεψε το κεφάλι του μακριά από το…