Newsroom

Newsroom

Αλ. Τσίπρας: “Ο Σαμαράς δεν είπε ούτε μία κουβέντα για το όχι των Κυπρίων”

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την…

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον κυπριακό λαό.

«Τούτη την ώρα αισθανόμαστε περισσότερο από ποτέ τους κυπρίους αδέρφια μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος της στάσης μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε επίσης ότι «το δικό μας ‘εμείς’ σημαίνει ‘εμείς οι Έλληνες και οι Κύπριοι που δεν παραδινόμαστε αμαχητί, που αρνούμαστε να αποδεχθούμε τα μνημόνια ως μονόδρομο’».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι αυτό που διαχωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη στάση των κ. Σαμαρά και Στουρνάρα, είναι ότι «όταν λένε ‘εμείς’ εννοούν το Eurogroup και τους δανειστές».

Δεν παρέλειψε βέβαια να επιτεθεί κατά του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τη στάση πυο κράτησε στο θέμα της Κύπρου.

“Δεν είπε ούτε μία κουβέντα για το «όχι» των Κυπρίων», το οποίο, δείχνει ότι «ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο