Αλαλούμ με τον καιρό: Η σπόντα του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καύσωνα (video)

Ο μετεωρολόγος μιμήθηκε λίγο την Δήμητρα Κατσαφάδου και τονίζει: «Όταν η επιστήμη της Μετεωρολογίας έρχεται σε πλήρη ταύτιση με τη Φύση…».

5945326

Αλαλούμ επικρατεί με την πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες, καθώς πολλοί μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για μίνι «καύσωνα». Τον χορό της αμφισβήτησης… άνοιξε με ανάρτηση του ο  ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, κάνοντας μάλιστα λόγο για «και καλά καύσωνα».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, κατά τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσει αρκετή ζέστη, ωστόσο, τα απογεύματα μπορεί να εκδηλωθεί αστάθεια, με σταδιακή αποκλιμάκωση της όλης κατάστασης από την Πέμπτη.

«Ως σημαντική είδηση παίζει ο και καλά καύσωνας των επόμενων ημερών μιας και η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 36° με 38° βαθμούς για κάποιες ώρες τη στιγμή που οι θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί πέφτουν σε πολλές περιοχές ακόμη και κάτω από τους 20°», σημειώνει ο γνωστός μετεωρολόγος και συνεχίζει:

Άραγε από τι κινδυνεύουν περισσότερο οι αγρότες μας από τη φυσιολογική για την εποχή ζέστη ή από το χαλάζι που μπορεί να πέσει ξαφνικά το απόγευμα;».

Τέλος, σε δεύτερη ανάρτησή του, ο μετεωρολόγος μιμήθηκε λίγο την Δήμητρα Κατσαφάδου και τονίζει: «Όταν η επιστήμη της Μετεωρολογίας έρχεται σε πλήρη ταύτιση με τη Φύση…».

Οι αναρτήσεις Μαρουσάκη:

«Όταν η επιστήμη της Μετεωρολογίας έρχεται σε πλήρη ταύτιση με τη Φύση…

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το καταιγίδοφόρο νέφος όπως το φωτογράφισαν δύο πολύ καλοί μας φίλοι η Stella Morali και ο Φώτης Ρετσελάς αγρότες στο επάγγελμα από το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης ύστερα από καταιγίδα που αναπτύχθηκε προς τη Βέροια.

Στη δεύτερη φωτογραφία έχουμε τον χάρτη από το Μετεωρολογικό μας μοντέλο όπου αποτυπώνεται προγνωστικά η προσομοίωση αυτού του καταιγιδοφόρου νέφους.

Άραγε από τι κινδυνεύουν περισσότερο οι αγρότες μας από τη φυσιολογική για την εποχή ζέστη ή από το χαλάζι που μπορεί να πέσει ξαφνικά το απόγευμα;

Όμορφη ημέρα σε όλες και όλους!».

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

pexels kapish mak 586437 1361814

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

«Φοβάμαι ότι το παιδί μπορεί να πνίγηκε καθώς κολυμπούσε και να μην το κατάλαβαν εκείνη…

Πέθανε ο δημοσιογράφος και μουσικολόγος Γιώργος Λεωτσάκος – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

λεωτσακος

Πέθανε ο δημοσιογράφος και μουσικολόγος Γιώργος Λεωτσάκος – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον βετεράνο της μουσικοκριτικής…

Θεσσαλονίκη: 38χρονος ποδοπάτησε ιδιοκτήτη οίκων ανοχής – Οι οικονομικές διαφορές που οδήγησαν στο φρικτό έγκλημα

oikos anoxhs

Θεσσαλονίκη: 38χρονος ποδοπάτησε ιδιοκτήτη οίκων ανοχής – Οι οικονομικές διαφορές που οδήγησαν στο φρικτό έγκλημα

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/08) στην «γειτονιά του έρωτα», στην περιοχή των…