Newsroom

Newsroom

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Κινείται νομικά με αφορμή σχόλια που δέχεται στα social media

To σχόλιο που ξεχείλισε το ποτήρι. - «Πήδα από το μπαλκόνι» του έγραψαν άγνωστοι

tsouvelas

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανακοίνωσε μέσω των social media ότι θα κινήσει αγωγή εναντίον συγκεκριμένων προφίλ που του στέλνουν όχι απλά απρεπή μηνύματα αλλά του εύχονται να πεθάνει.

 

Σχετικά με αυτό μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιουλίου, όπου αναφέρθηκε στο τελευταίο μήνυμα που δέχτηκε, το οποίο τον οδήγησε στην απόφαση να απευθυνθεί στη δικηγόρο του.

Ο stand up comedian είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω για μένα, το έγραψα και επεξηγηματικά. Γενικά δεχόμαστε άσχημα σχόλια οκέι, αλλά δεχόμαστε και σχόλια που σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα. Το τελευταίο σχόλιο ήταν “πήδα από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε”».

Εξηγώντας τον λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά, ο κωμικός ανέφερε: «Αποφάσισα να κινηθώ νομικά με τη δικηγόρο μου και αυτό γιατί δέχομαι κάθε μέρα και εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά, με το πρόσχημα ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να το ανέχεσαι. Εγώ μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου αλλά κάποιο παιδί εκεί έξω να μην μπορεί. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έχουν κάνει κακό στον εαυτό τους από τέτοια σχόλια».

«Απαντάω συνέχεια και τσακώνομαι με όλο τον κόσμο» τόνισε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας σε άλλο σημείο.