Αλεξανδρούπολη: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας – 12 τραύματα από κατσαβίδι είχε η 73χρονη

Ο 81χρονος άνδρας επιτέθηκε στην 73χρονη σύζυγό του και την τραυμάτισε πολλαπλές φορές θανάσιμα

image 16

Μία ακόμη γυναικοκτονία έγινε σήμερα (21/06) στην Αλεξανδρούπολη με έναν 81χρονο ουσιαστικά να κατακρεουργεί την 73χρονη σύζυγό του με 12 χτυπήματα από κατσαβίδι στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά της τραχηλικής χώρας.

Σύμφωνα με τo ThessToday.gr κατά την εξέταση της σορού εντοπίστηκε επίσης ότι υπέστη ρήξη και τρώση όλων των μαλακών μορίων μαζί με μεγάλα αγγεία, αλλά και εσωτερικά όργανα.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο «βλέπει» ως αιτία θανάτου την εσωτερική αλλά και εξωτερική αιμορραγία, καθώς από τα χτυπήματα έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αργότερα ή ακόμη και αύριο αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια ακόμη περισσότερα στοιχεία.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ThessToday.gr φαίνεται να υπήρξε λογομαχία ανάμεσα στο ζευγάρι, με την αστυνομία να αναμένει την κατάθεση του 80χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Παθολογική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας ένα φλιτζάνι χλωρίνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου του έκαναν πλύση στομάχου και πλέον, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παθολογική.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…