Αμερικάνος YouTuber ανακαλύπτει Τόλη Βοσκόπουλο και τρελαίνεται (video)

Βασίλης Καρράς, Στράτος Διονυσίου ή Τόλης Βοσκόπουλος. Ο Άνταμ Στρονγκ (Just The Voice) έκανε την επιλογή του

amerikanos youtuber

Το να βρει ένας content creator, ή ένας οποιοσδήποτε μουσικόφιλος, τον καλύτερο άντρα τραγουδιστή όλων των εποχών, ισοδυναμεί με άθλο. Παρ’ όλα αυτά, ο Άνταμ Στρονγκ, ένας YouTuber που ποστάρει reaction videos στις ερμηνείες γνωστών τραγουδιστών, το προσπάθησε, και η γνώμη του έχει ένα ενδιαφέρον.

Από το παρακάτω video, το οποίο ανέβηκε στη σελίδα του, με τίτλο Just The Voice (περίπου 89.000 συνδρομητές), φαίνεται πως συγκέντρωσε σε μια λίστα, από τους ποπ τραγουδιστές (Χρήστος Δάντης, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης) ως τους λαϊκούς (Δημήτρης Μητροπάνος, Πασχάλης Τερζής), και τους «βαριά» λαϊκούς (Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Βασίλης Καρράς) και έκανε την αξιολόγηση του.

Ο Άνταμ φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε όχι τόσο από τους ποπ ερμηνευτές, αλλά από τους λαϊκούς με τα έντονα, βαριά γυρίσματα, που παραπέμπουν στη βυζαντινή μουσική, αποθεώνοντας τον Πασχάλη Τερζή, τον Βασίλη Καρρά, τον Στράτο Διονυσιόυ, και κυρίως, έζησε ένα απρόσμενο «κόλλημα» με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ειναι λίγο αμήχανο το παρακάτω video, αλλά δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το πόσο εντυπωσιακή και συνάμα παράξενη δείχνει η ελληνική μουσική, σε ακροατές που δεν έχουν καμία άμεση σύνδεση μαζί της.

 

Greece's "Best Male Singers Of All Time" (REACTION)

Πηγή: reader.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ χόρεψαν προκλητικά τη «Δραπετσώνα» (video)

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Κώστας Βαξεβάνης: Η ανάρτηση που προσπαθεί να ρίξει φως στην έκρηξη νεανικής βίας

Όλα του γάμου δύσκολα: Γυναίκα ζήτησε διαζύγιο επειδή… ο άντρας της δεν έκανε μπάνιο!

ΠΑΣΟΚ: Το δίλημμα της 6ης Οκτωβρίου – Στασιμότητα με Ανδρουλάκη ή φυγή εμπρός με τον άξονα Γερουλάνος- Κατρίνης;

ΠΑΣΟΚ: Το δίλημμα της 6ης Οκτωβρίου – Στασιμότητα με Ανδρουλάκη ή φυγή εμπρός με τον άξονα Γερουλάνος- Κατρίνης;

Το debate υπήρξε πράγματι διαφωτιστικό και χρήσιμο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τους πολίτες…