Newsroom

Newsroom

Αμετακίνητοι οι ιδιοκτήτες ταξί

Στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών βρίσκονται από το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Αττικής, όπου σήκωσαν τις μπάρες,…

Στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών βρίσκονται από το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Αττικής, όπου σήκωσαν τις μπάρες, επιτρέποντας στους την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.
Οι ιδιοκτήτες ταξί συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους με την τακτική του αιφνιδιασμού, διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Την Δευτέρα θα συγκεντρωθούν σωματεία ιδιοκτητών ταξί από όλη την Ελλάδα προκειμένου να αποφασίσουν την συνέχιση ή μη των απεργιακών τους κινητοποιήσεων.
Εν τω μεταξύ σε πολλές περιοχές έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για ιδιοκτήτες ταξί που κλείνουν δρόμους, αεροδρόμια και λιμάνια. Πιθανόν να κινηθούν και αυτόφωρες διαδικασίες. Επιστολή στον Αρειο Πάγο από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων, που ζητεί παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Κινητοποιήσεις σε ολη τη χώρα
Κέρκυρα: Με καταλήψεις στα εκδοτήρια εισιτηρίων, στις εισόδους των αρχαιολογικών χώρων της Κέρκυρας, συνεχίζουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί.
Στις 8.30 το πρωί πήγαν στο Αχίλλειο, όπου παρέμειναν 2 ώρες εμποδίζοντας τους υπαλλήλους να εκδώσουν εισιτήριο εισόδου.
Σε λίγο, αναμένεται να προχωρήσουν σε ανάλογη ενέργεια στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Ωστόσο, υπάρχουν και ομάδες περιφρούρησης της απεργίας στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, γιατί όπως καταγγέλλουν έχουν πέσει στην αντίληψη τους πολλές περιπτώσεις πειρατείας από ιδιώτες.
Χανιά: Στον αποκλεισμό για δεύτερη ημέρα των οικονομικών υπηρεσιών των Χανίων προχώρησαν και σήμερα από νωρίς το πρωί οι ιδιοκτήτες των ταξί στα Χανιά.
Οι αυτοκινητιστές απέκλεισαν την είσοδο των δυο ΔΟΥ, καθώς και την είσοδο των διοικητικών δικαστηρίων που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο, μη επιτρέποντας ούτε στους υπαλλήλους των υπηρεσιών της είσοδο. Υπό κατάληψη τελεί και η ΔΟΥ Κισάμου από ιδιοκτήτες ταξί της περιοχής.
Το απόγευμα οι αυτοκινητιστές των Χανίων θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για το τι θα πράξουν τις επόμενες ημέρες.
Πελοπόννησος: Μηχανοκίνητη πορεία στην Τρίπολη πραγματοποίησαν νωρίτερα οι ιδιοκτήτες ταξί της Αρκαδίας, οι οποίοι προχώρησαν σε κατάληψη των διοδίων Νεστάνης. Στην Κορινθία τα ταξί έχουν σταθμεύσει στον Ισθμό κι έχουν σηκώσει τις μπάρες των διοδίων.
Στη Σπάρτη οι ιδιοκτήτες ταξί πήγαν, χθες, στο Μυστρά και κατέλαβαν τα εκδοτήρια εισιτηρίων του αρχαιολογικού χώρου, επιτρέποντας στους επισκέπτες της καστροπολιτείας να το επισκεφθούν χωρίς να πληρώσουν. Σήμερα έχουν σταθμεύσει στο κέντρο της Σπάρτης και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αυτοκινητοπορεία στην πόλη, ενώ όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί, Σωτήρης Ροϊνός, θα πραγματοποιήσουν και συμβολική κατάληψη στη ΔΟΥ Σπάρτης ή στον ΟΑΕΕ.
Στην Καλαμάτα οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν σταθμεύσει στην κεντρική πλατεία.
http://www.ethnos.gr

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

peiraias epithesi

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της…

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Αυγενάκης

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του υπάλληλου του αεροδρομίου ,μετά το επεισόδιο με τον Λευτέρη…