Newsroom

Newsroom

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω τοκετού

 Αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Ιρλανδίας έκανε ένα αεροσκάφος της Delta Airlines που εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ προς την…

delta 1

 Αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Ιρλανδίας έκανε ένα αεροσκάφος της Delta Airlines που εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ προς την Ατλάντα των ΗΠΑ, διότι  μια επιβάτης χρειάστηκε να γεννήσει.
Δεν είχε περάσει ούτε μια ώρα που το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ για υπερατλαντική πτήση προς Ατλάντα, όταν μια έγκυος γυναίκα που ήταν ανάμεσα στους 230 επιβάτες διαισθάνθηκε ότι ήταν η ώρα της να φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Το αεροπλάνο εκείνη την ώρα πετούσε πάνω από την βρετανική πόλη Blackpool και ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shannon της Ιρλανδίας, ενώ κάλεσε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την γυναίκα στην πλησιέστερη μαιευτική κλινική πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «The Clare Herald», η γυναίκα που ήταν στις μέρες της, γέννησε αμέσως μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.