Αναστασία Γιάμαλη: «Όταν ανέλαβα το τιμόνι ενημερωτικής εκπομπής, κάποιοι γέλασαν»

H δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός πως πολλοί δεν πίστευαν ότι θα τα κατάφερνε.

γιαμαλη

Η Αναστασία Γιάμαλη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στο Mega, αλλά και γενικότερα την καριέρα της.

«Έχω προσμονή και άγχος γι’ αυτή τη νέα αρχή στο Mega. Εκτιμώ πως πλέον είμαι καλά εξοπλισμένη, με όλα εκείνα τα δημοσιογραφικά και αναλυτικά εργαλεία, ώστε να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός μεγάλου καναλιού. Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου έχει συμβεί στον αέρα. Οπότε, είμαι έτοιμη και έχω τα αντανακλαστικά για να αντεπεξέλθω», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση ότι εαν την αγχώνει επειδή ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος πλέον η ίδια απάντησε: «Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός, αλλά μη ξεχνάς ότι ήμουν σε μια βραδινή ενημερωτική ζώνη, στο Kontra 24, που είχε ανταγωνισμό από όλα τα περιφερειακά κανάλια. Ξέρω πώς είναι να σε νοιάζει τι θα παίξει ο απέναντι. Προσβλέπω στο να δημιουργήσουμε μια συνήθεια στην απογευματινή ζώνη του σαββατοκύριακου», και συμπλήρωσε για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενημερωτική ζώνη το σαββατοκύριακο εαν της  δημιουργεί την αίσθηση της ευθύνης η ίδια ανέφερε: «Έχω μάθει στην επαγγελματική μου ζωή να είμαι για τα δύσκολα, όχι για τα εύκολα. Όταν ανέλαβα το τιμόνι μιας «βαριάς» ενημερωτικής εκπομπής, κάποιοι γέλασαν θεωρώντας ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, οπότε πάμε και εδώ, με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η ώρα της αλήθειας – Πού μπορούν να το οδηγήσουν οι διεκδικητές της ηγεσίας

ΠΑΣΟΚ: Η ώρα της αλήθειας – Πού μπορούν να το οδηγήσουν οι διεκδικητές της ηγεσίας

Οι ευρωεκλογές του περασμένου θέρους έβγαλαν κρίση για τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, καθώς…

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου: «Ψήφισαν στις εκλογές στελέχη που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία»

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου: «Ψήφισαν στις εκλογές στελέχη που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία»

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις , ενώ ενημερώθηκε και η εφορευτική επιτροπή σε κεντρικό επίπεδο.