Newsroom

Newsroom

Ανατροπή στην «απόπειρα γυναικοκτονίας» στη Νίκαια – Αυτοτραυματίστηκε η γυναίκα

Αφέθηκε ελεύθερος ο σύζυγός της που είχε συλληφθεί - Τον είχε καταγγείλει άλλες έξι φορές

ΕΚ - Περιπολικό Αστυνομία

Ολική ανατροπή είχαμε σήμερα στην υπόθεση φερόμενης απόπειρας γυναικοκτονίας στη Νίκαια που ανέκυψε χθες το βράδυ, καθώς όλα δείχνουν πως τελικά η γυναίκα που κατήγγειλε επίθεση από τον σύζυγό της, στην πραγματικότητα αυτοτραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ήταν περίπου 21:45 το βράδυ της Δευτέρας όταν μία 57χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι της επιτέθηκε με μαχαίρι στην κοιλιά. Πράγματι, η γυναίκα εντοπίστηκε με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν τον σύζυγό της να μη βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, και για το λόγο αυτό ο άνδρας, που συνελήφθη λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί. Άλλωστε, και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε πως πρόκειται περί αυτοτραυματισμού και όχι περί επίθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταγγείλει τον 57χρονο σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία συνολικά έξι ακόμα φορές, για λόγους αντιζηλίας. Ο άνδρας συνελήφθη και τις πέντε φορές και πέρασε από αυτόφωρο, αλλά ποτέ δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι