Newsroom

Newsroom

Αναζητείται από την ΕΛΑΣ ο Απόστολος Λύτρας – Γιατί τον μηνύει η σύζυγός του

Μήνυση και κατά της πρώην συζύγου του για διατάραξη οικιακής ειρήνης - Καταγγέλλει ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τη δικαστική απόφαση

lytras 555

Μηνύσεις σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του υπέβαλε η νυν σύζυγος του ποινικολόγου, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα πάτησε χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα το panic button που της δόθηκε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, όταν δέχθηκε την επίσκεψη της πρώην συζύγου του ποινικολόγου, μαζί με τη μεγάλη του κόρη και έναν δικηγόρο, ώστε να πάρουν κάποια ρούχα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι, το οποίο ο ίδιος δεν επιτρέπεται να προσεγγίσει.

Η γυναίκα είχε μάλιστα λιποθυμικό επεισόδιο και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Δεν είναι σαφές αν η ίδια είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη. Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του σπιτιού.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα υπέβαλε μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης και συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, καθώς και ο δικηγόρος που βρισκόταν μαζί της, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Μήνυση υπέβαλε και κατά του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της γυναίκας, Θέμης Σοφός, η μήνυση προς τον Απόστολο Λύτρα σχετίζεται με το γεγονός ότι συμπεριελήφθη σε ένα γκρουπ που δημιουργήθηκε χωρίς τη συναίνεσή της στην εφαρμογή Viber μαζί με τον σύζυγό της και άλλα πρόσωπα, παραβιάζοντας κατά την ίδια τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης συναναστροφής που του έχει επιβληθεί.

Ως προς το περιεχόμενο των μηνυμάτων στο γκρουπ αυτό, ο κ. Σοφός ανέφερε: “Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, χαρακτήρα όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων η οποία θέλει να ασκήσει πιέσεις προς τη σοφία, και καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν καθόλου σώφρων επιλογή να το πράξουν αυτό, και πολύ περισσότερο ο κ. Λύτρας, δεδομένου ότι τελεί υπό το καθεστώς περιοριστικών όρων. Υπάρχουν μηνύματα τα οποία θα τεθούν στη γνώση της ανακρίτριας”.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα έπρεπε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου να έχει κλειδιά για να μπει μέσα στο σπίτι, ενώ έκανε λόγο για επεισόδιο με ύβρεις και ένταση που προηγήθηκε πριν η γυναίκα ενεργοποιήσει το panic button.

Πλέον, ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί μετά τη μήνυση της συζύγου του. Όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, ο Απόστολος Λύτρας γνωστοποίησε πως θα μεταβεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Europride 2024: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χιλιάδες συμμετέχοντες – «Επιμονή-Πρόοδος-Ευημερία»

Screenshot 2024 06 29 191842

Europride 2024: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χιλιάδες συμμετέχοντες – «Επιμονή-Πρόοδος-Ευημερία»

Ξεκίνησε πριν λίγο η μεγάλη παρέλαση που πραγματοποιείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του…

Εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής για Πάρνηθα: Οι ριπές ανέμου ξεπερνούν 100 χλμ. την ώρα

GRPmR6kWgAAVZE7

Εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής για Πάρνηθα: Οι ριπές ανέμου ξεπερνούν 100 χλμ. την ώρα

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών Θέμης Οικονόμου περιγράφει πως φαίνεται ο καπνός από το…

«Κλείνει» ο Τζιτζικώστας για επίτροπος – Χαιρετούρες με ανθρώπους διεθνούς κύρους…

tzitziksstas

«Κλείνει» ο Τζιτζικώστας για επίτροπος – Χαιρετούρες με ανθρώπους διεθνούς κύρους…

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανήρτησε στα σόσιαλ μίντια ο νυν περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, δημιουργεί…