Newsroom

Newsroom

Ανευθυνότητα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Λ. Αθηνών-Η 17χρονη κείτονταν στον δρόμο χωρίς να την βοηθήσει κανείς!

Σοκάρει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στο δρόμο, στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

λ.αθηνων

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα στη Λ. Αθηνών με θύμα μία 17χρονη κοπέλα, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό που την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Κανείς αρχικά δεν μπαίνει στη διαδικασία να καλέσει σε βοήθεια. Κανείς δεν σταματά και δεν κατεβαίνει από το όχημα του για τις πρώτες βοήθειες αλλά και για να προστατέψει την άτυχη κοπέλα από τα νέα σφοδρά χτυπήματα με μεγάλη ταχύτητα.

Είναι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Λεωφόρο Αθηνών προς τον Σκαραμαγκά τα ξημερώματα, με την 17χρονη να βρίσκεται πλέον μεταξύ ζωής και θανάτου στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε μετά από μεγάλη καθυστέρηση και μετά από μια σειρά χτυπημάτων.

 

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως η 17χρονη κείτονταν στον δρόμο για πολύ ώρα χωρίς να την προσεγγίζει κανείς, ενώ δίπλα της περνούσαν οχήματα με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό του Mega οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 05:18 σήμερα (26.06.24) τα ξημερώματα, όταν η 17χρονη βρίσκεται στο πεζοδρόμιο του ρεύματος της Λεωφόρου Αθηνών προς τον Σκαραμαγκά.

Η κοπέλα  φαίνεται να προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο, όταν ξαφνικά ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητό τη χτυπάει και την εκσφενδονίζει αρκετά μέτρα πιο μακριά στο οδόστρωμα, ενώ ένα άσπρο αυτοκίνητο που ακολουθεί, προσπαθεί να την αποφύγει. Από τις εικόνες που θα δείτε κι εσείς, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι κι αυτό το όχημα δεν χτυπάει επίσης την άτυχη κοπέλα.

 

Το κοριτσάκι παραμείνει στη μεσαία λωρίδα του ρεύματος για σχεδόν μισή ώρα κι όπως κι εσείς οι ίδιοι θα διαπιστώσετε, κανένας οδηγός ή συνεπιβάτης δεν θα συγκινηθεί ή θα ευαισθητοποιηθεί από την εικόνα του αιμόφυρτου και αβοήθητου κοριτσιού.

Για πέντε ολόκληρα λεπτά δεκάδες αυτοκίνητα, μηχανές αλλά και φορτηγά θα περνούν δίπλα από το κορμάκι της ανήλικης. Κάποιοι από αυτούς θα κάνουν ελιγμό και θα προσπεράσουν την 17χρονη, άλλοι θα χαμηλώσουν ταχύτητα για να δουν τι έγινε, ενώ υπάρχουν κι αυτοί, οι οποίοι με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ τους, δεν θα πατήσουν ούτε για μια στιγμή το φρένο.

Σχεδόν 23 δευτερόλεπτα μετά από την παράσυρση, η 17χρονη θα χτυπηθεί κι από ένα ακόμα αυτοκίνητο. Στις εικόνες που έδειξε το Mega, απεικονίζεται ένα μαύρο όχημα, που θα περάσει πάνω από σώμα του κοριτσιού. Ο οδηγός του όμως αντί να σταματήσει, θα βάλει όπισθεν, θα βγάλει φλας, θα μπει στη δεξιά λωρίδα και θα εξαφανιστεί.

Ακόμα και πεζοί δεν θα δώσουν σημασία και θα συνεχίσουν να περπατούν, ενώ ένα λεπτό αργότερα από το αντίθετο θα περάσει περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο, το πλήρωμά του δεν φαίνεται να αντιλήφθηκε κάτι, καθώς δεν είχε ορατότητα εξαιτίας μεγάλων οχημάτων που του έκρυβαν το οπτικό πεδίο.

Η αστυνομία θα φτάσει στο σημείο σχεδόν 14 λεπτά μετά το τροχαίο, ενώ το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στις 05:24 και το ασθενοφόρο παρέλαβε την ανήλικη στις 05:46.

Η κοπέλα  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μέχρι τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

 

 

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πάρνηθα: Μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους-Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στη μάχη και ο στρατός (video)

φωτια κατσιμιδι

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πάρνηθα: Μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους-Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στη μάχη και ο στρατός (video)

Οι καπνοί έφτσαν μέχρι τα νότια προάστια της Αττικής

Λάρισα: Στο Γενικό Νοσοκομείο 5 ανήλικα αδέλφια –Συνελήφθη η θεία τους που είχε την επιμέλειά τους

nosokomeio 1

Λάρισα: Στο Γενικό Νοσοκομείο 5 ανήλικα αδέλφια –Συνελήφθη η θεία τους που είχε την επιμέλειά τους

Η θεία τους που έχει και την επιμέλειά τους κακοποιούσε τα παιδιά μαζί με τη…