Newsroom

Newsroom

Αγγελική Ηλιάδη: Δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στον δρόμο – «Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με παιδί»

Την επίθεση από άγνωστο άνδρα στον δρόμο κατήγγειλε η Αγγελική Ηλιάδη

Ηλιάδη

Μια ιδιαίτερα τρομακτική εμπειρία βίωσε η Αγγελική Ηλιάδη χθες το βράδυ, καθώς ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε στον δρόμο την ώρα που η ίδια ήταν με το παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια με σειρά από βίντεο στο instagram κατήγγειλε το περιστατικό, λέγοντας πως όσο οδηγούσε ένας άνδρας πετάχτηκε με το αμάξι και άρχισε να τη βρίζει. Η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε ότι ένιωσε ότι χρειαζόταν βοήθεια, επισημαίνοντας ότι ήταν μια γυναίκα μόνη με παιδί που δεχόταν επίθεση.

Αναλυτικότερα είπε: «Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός.

Σήμερα ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα, ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά. Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι»

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

ΔΣΑ: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια

Άνω Λιόσια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα

Σεργουλόπουλος για Κουτσελίνη: «Κάποιος να την πάρει από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου για να τη θεραπεύσει» (video)

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…

Συναγερμός στη Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Έδωσαν περιθώριο μιας ώρας

Ektakti Epikairotita 0

Συναγερμός στη Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Έδωσαν περιθώριο μιας ώρας

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι έλεγχοι των Αρχών στο κτήριο…