Ανώμαλη προσγείωση» για την εθνική ομάδα και βαριά ήττα από τη Σερβία

Την πρώτη ήττα από την ημέρα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της από τον Βασίλη Σπανούλη υπέστη η “Επίσημη Αγαπημένη” στο Βελιγράδι, στην πρόβα τζενεράλε της πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία

ελλαδα σερβια

Η Σερβία έδειξε το σκληρό πρόσωπο της ήττας στην Εθνική μας ομάδα, η οποία είχε το μυαλό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα του Σβέτισαβ Πέσιτς επικράτησε εύκολα με 94-72 όντας μια κλάση ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης από τους διεθνείς μας.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη δεν βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, έκαναν αρκετά λάθη (14), ενώ είχαν 9/26τρ. και 15 λιγότερα ριμπάουντ (37-22) Από την αντίπερα όχθη οι “πλαβί” χωρίς να θέλξουν με την απόδοση τους έδειξαν ότι διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, βρήκαν σκορ από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν και αν μη τι άλλο φαντάζουν ένα από τα φαβορί για το Ολυμπιακό μετάλλιο.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 19 πόντους και 5/5τρ. με τον Νίκολα Γιόκιτς να μετρά 16 πόντουτς, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Πολύ καλή παρουσία και από τον Πετρούσεφ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, διψήφιος και ο Μιλουτίνοφ με 11 πόντους.

Από την αντίπερα όχθη για την Εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 17 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Παπανικολάου να προσθέτει 10 πόντους. Πολύ καλή η παρουσία και του Δημήτρη Μωραϊτη με 8 πόντους και 4 ασίστ.

 

Η πρώτη ομιλία της Κάμαλα Χάρις μετά την απόσυρση Μπάιντεν: «Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για τις υπηρεσίες του»

kamala harris

Η πρώτη ομιλία της Κάμαλα Χάρις μετά την απόσυρση Μπάιντεν: «Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για τις υπηρεσίες του»

Στην πρώτη δημόσια ομιλία της προχώρησε η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις σε εκδήλωση της Εθνικής Κολεγιακής…