ANT1: Επέβαλε dress code στους εργαζόμενους – Οι σπόντες Παπαδάκη και Αναστασοπούλου (video)

«Μας έστειλαν email να είμαστε ευπρεπώς ντυμένοι», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής

Παπαδάκης Αναστασοπουλου ANT1

Συγκεκριμένο dress code αποφάσισε να επιβάλει στους εργαζόμενους του σταθμού ο ANT1, ενημερώνοντας τους μεσώ email για τους νέους κανόνες που θα ισχύουν στον σταθμό.

Αυτοί θα έχουν ισχύ από Δευτέρα και μεταξύ άλλων πολλών θα απαγορεύονται οι βερμούδες, οι μπλούζες με συγκεκριμένες στάμπες, ενώ οι γυναίκες δεν θα μπορούνε να φοράνε πολύ κοντές φούστες και ανοικτά ντεκολτέ.

Παράλληλα τα τζιν με τρύπες απαγορεύονται επίσης, ενώ αν κάποιος θελήσει να φορέσει κάποιο t-shirt θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

ANT1

ANT1: Οι σπόντες Παπαδάκη και Αναστασοπούλου για το dress code που επέβαλε ο σταθμός

Το παραπάνω email προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, οι οποίοι στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» σχολίασαν καυστικά το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ρώτησε «Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;»,

Με τη Μαρία Αναστασοπούλου να απαντάει: «Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις» και τον Γιώργο Παπαδάκη να συμπληρώνει «Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».

Νέα παρολίγον τραγωδία με τρένο της Hellenic Train – Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή

treno 7

Νέα παρολίγον τραγωδία με τρένο της Hellenic Train – Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή

Παρολίγον νέα τραγωδία με αμαξοστοιχία τρένου της Hellenic Train και ενός αυτοκινήτου σήμερα το μεσημέρι.