Newsroom

Newsroom

Aντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Conference League-Άνοιξαν οι θύρες

Άδειοι δρόμοι σε ένα άτυπο…. lockdown, κιγκλιδώματα παντού, αστυνομικοί και περιπολικά σε κάθε γωνία, κάτοικοι με ειδική άδεια διέλευσης κατοίκου στα χέρια συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί από χθες με τα δρακόντεια μέτρα που έχουν αποφασιστεί.

coferen

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Conference League στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται έξω από την OPAP Arena ενώ οι φίλοι της Φιορεντίνα θα φτάσουν αργότερα. Τα μέτρα είναι δρακόντεια και η περιοχή είναι αστακός από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι πύλες της AEK Arena άνοιξαν στις 19:00 για να υποδεχθούν τους φίλους των δυο ομάδων. Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο εισιτήριο, το οποίο είναι αυστηρά προσωποποιημένο καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Νωρίτερα, έφτασαν οι πρώτοι οπαδοί των δύο ομάδων στην «Opap Arena» για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα

Την ίδια στιγμή με  αστικά λεωφορεία  έρχονται  οι οπαδοί της Φιορεντίνα, στην OPAP Arena. Νωρίτερα έκαναν αισθητή την παρουσία τους με αρκετά συνθήματα, ενώ φαίνεται πως από λάθος μπήκε και μια μικρή εστία φωτιάς στο ΟΑΚΑ.

Αυστηρός έλεγχος στους οπαδούς

Ο σωματικός έλεγχος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα γίνει κατά τη συγκέντρωσή τους στο πάρκινγκ 5 του ΣΕΦ και πριν την είσοδό τους στον Ηλεκτρικό για να μεταβούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας δεύτερος σωματικός έλεγχος θα γίνεται και πριν την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

Όσον αφορά τους ουδέτερους φιλάθλους, που έχουν εξασφαλίσει λευκό εισιτήριοθα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς «Ειρήνη» και «Θησείο» του ΗΣΑΠ, με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, τον σταθμό «Περισσό».

6237005

Ειδική πρόβλεψη υπάρχει για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα. Από τη διοργανώτρια Αρχή θα διατεθούν minivans που θα τους μεταφέρουν από και προς το σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός» όσο και από το πάρκινγκ του πάρκου Αποστολάκη.

6236933

Να σημειωθεί ότι από τις 17:00 το απόγευμα θα κλείσει όλο το δίκτυο του Ηλεκτρικού, θα μείνουν ανοιχτοί μόνο οι σταθμοί που έχουν οριστεί από την ΕΛΑΣ (Φάληρο, Ειρήνη, Θησείο, Περισσός), θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την μεταφορά του φιλάθλων προς και από το γήπεδο και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες. Επιπρόσθετα κατά μήκος της διαδρομής του Ηλεκτρικού θα υπάρχουν αστυνομικοί ενώ η μεταφορά των φιλάθλων θα γίνει υπό αστυνομική συνοδεία.

Όσο για την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κατευθυνθούν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Περισσός», ενώ οι «Βιόλα» θα μπουν στα λεωφορεία που θα βρίσκονται στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Προσαγωγή ατόμου με μαχαίρι κοντά στην OPAP Arena

Άνδρας που είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, κοντά στην OPAP Arena, μόλις λίγες ώρες πριν τον τελικό του Conference League.

Οι αρχές που σαρώνουν την περιοχή τις τελευταίες ώρες εντόπισαν στη διασταύρωση Δεκελείας και Φωκών τον άνδρα που είχε επάνω του ένα μαχαίρι και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι