Απάντηση Κασσελάκη στο Πρώτο Θέμα: Κύριε Καραμήτσο η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ξεκινήσει και το ξέρετε

Πυρά κατά της Κυβέρνησης και συστηματικών ΜΜΕ από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος σε νέα ανάρτησή του κάνει λόγο για προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Με τον χαρακτηρισμό «το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου» ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

 

Tης πισίνας το κάγκελο…. στις Σπέτσες

 

«Δείτε με πόση επιμονή και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα η φράση «αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι)» σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ» γίνεται από την προπαγάνδα «Κασσελάκης: αυτό που βλέπετε είναι πηγάδι». Έτσι έχει μάθει το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, η μονταζιέρα την νύχτας των Τεμπών, να διασπείρει ψέματα και να δολοφονεί χαρακτήρες» συνεχίζει στην ανάρτησή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ακόμα ότι «το έχει κάνει επανειλημμένα. Μόνο που σ’ εμένα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα: Απαντώ. Και θα είμαι εδώ, και θα απαντώ. Και θα ρωτάω επίσης τον εξαγορασμένο ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος, μέχρι να απαντήσει: Κύριε Καραμήτσο, 1) Γιατί σας πλήρωνε ο Λαβράνος του Predator; 2) Πώς εξαγοράστηκαν 26 εκατ. ευρώ χρέη σας; 3) Αποκάλυψα χθες στον ελληνικό λαό τη σκοτεινή διαδρομή του «κουρέματος» των χρεών του Πρώτου Θέματος. Ισχύει ή όχι; 4) Πώς πετάξατε έξω από την εταιρεία την οικογένεια του ιδρυτή σας; Κύριε Καραμήτσο, η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ξεκινήσει και το ξέρετε».

Ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνει την ανάρτησή του λέγοντας «σας εύχομαι παραγωγικές συζητήσεις στην Τήνο με τους χορηγούς σας».

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού κοιμήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Τόμας Τσεκόν!

ceccon

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού κοιμήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Τόμας Τσεκόν!

Δείχνει εμπράκτως την αντίδρασή του για τις συνθήκες στις οποίες διαμένουν οι αθλητές αποφασίζοντας να…

Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι!

κελιφ

Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι!

«Αυθαίρετα και αναξιόπιστα τα τεστ σε Κελίφ και Λιν»