Newsroom

Newsroom

Απαράδεκτη δήλωση από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε μέχρι τα 35 οι γυναίκες, κάντε κανένα παιδί»

Συμβουλές προς τις γυναίκες που θέλουν να σπουδάσουν έδωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

παπαδημητριου 1

Εκπομπή στο ράδιο του Real FM ξεκίνησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος φρόντισε να κάνει δυναμική επιστροφή στην επικαιρότητα με μια δήλωση που έχει προκαλέσει χαμό.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, έδωσε μερικές συμβουλές στις γυναίκες αυτού του τόπου με σκοπό να βοηθήσει στην υπογεννητικότητα.

Αναλυτικά τις προέτρεψε να μη σπουδάζουν όλες μέχρι τα 35 λες και κάνουν διδακτορικό, λέγοντας τους να κάνουν κανένα παιδί.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια αφού αποφάσισε τι θα κάνει μια γυναίκα με τη ζωή της, είπε να αποφασίσει και το τι δε θα κάνουν οι τετραμελείς οικογένειες με αμάξι. Δεν θα πάνε Μύκονο, καθώς υπάρχουν αρκετά μέρη.

Προφανώς και οι δυο αυτές δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου έχουν προκαλέσει σάλο, με το νέο του ξεκίνημα να μην αρχίζει και πολύ καλά.

Παπαδημητρίου – «Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε μέχρι τα 35, κάντε κανένα παιδί»

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το μανιώδες ρεπορτάζ  “τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο…”. Μακάρι να είχαμε τετραμελείς οικογένειες, εδώ δεν έχουμε τετραμελείς οικογένειες. Εδώ μετά βίας λέμε να κάνουν ένα παιδί οι οικογένειες και δεν το κάνουν.

Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε αγαπητές μου μέχρι τα 35 σαν να κάνετε όλες διδακτορικό, που είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα. Εγώ το λέω σε όσες νέες γυναίκες γνωρίζω “κάνε παιδί, βρες τον άνθρωπο που αγαπάς, κάνε μαζί του ένα παιδί και μετά άστο, όπως πάει. Αλλά και μόνη σου θα το μεγαλώσεις καλά”.

Για να μην σας πω δηλαδή ότι καλύτερα τα μεγαλώνουν μόνες τους οι γυναίκες, παρά με την δική μας παρουσία. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα, να έχεις κι εκείνο και το άλλο. Τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο, πάπαλα, δεν θα πάει Μύκονο. Έχει πάρα πολλά μέρη για να πάει».

Ακούστε και εσείς τι είπε:

Ειδήσεις σήμερα:

Χριστίνα Σούζη: Το ξέσπασμα στον αέρα του ΣΚΑΪ για τον καύσωνα – «Μην πανικοβάλουμε τον κόσμο» (video)

Ακρίτα: Η απάντηση στο απαράδεκτο σχόλιο της Λίνας Κλείτου για τον Ζακ Κωστόπουλο – «Είναι όντως δημοσιογράφος;»

Καρυστιανού: «Έχασα το παιδί μου λόγω της διαφθοράς» – Οργή για Φλωρίδη και δίκες στο σκοτάδι

Νίκος Τζώρτζογλου: «Σε ημιθανή κατάσταση ο Αυγενάκης, σχεδόν πεθαμένος» – Αιχμές για Μητσοτάκη

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι