Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια: Άγνωστος «ράντισε» με υδροκυάνιο στύλους της ΔΕΗ για να εξοντώσει τα σκυλιά

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τη διαστροφή που είχε άγνωστος στην Νίκαια με σκοπό να εξοντώσει τα αδέσποτα σκυλιά.

poison dogs pv

Ένα απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια, φέρνει στο φως το Ieidiseis. Συγκεκριμένα, άγνωστος φέρεται πως είχε καλύψει κολωνάκια, σε δημοτικά πάρκα και στύλους της ΔΕΗ με παραφινέλαιο και υδροκυάνιο, υλικό εξαιρετικά τοξικό και ακαριαία θανατηφόρο!

Το περιστατικό αποκαλύφτηκε μετά από καταγγελία ιδιοκτήτριας σκύλου, η οποία είχε βγάλει το ζωάκι της βόλτα και το είδε να πεθαίνει ακαριαία, μόλις πλησίασε και μύρισε μιά κολώνα σε πάρκο της περιοχής.

Η υπόθεση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιά, καθώς εκτός από τα ζώα, υπήρχε και ο κίνδυνος για μικρά παιδιά, που παίζουν ανέμελα στα πάρκα της περιοχής και μπορεί να πιάσουν με τα χέρια τους τα δηλητηριασμένα κολωνάκια, ή άλλα σημεία, με αποτελέσματα ολέθρια.

Τον ίδιο κίνδυνο φυσικά διατρέχουν και οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι, που μπορεί να έρθουν σε επαφή με το εξαιρετικά τοξικό και δηλητηριώδες υλικό.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Θόδωρος Σακελλαρόπουλος ξεκίνησε κατεπείγουσα έρευνα, για τον εντοπισμό του άγνωστου δηλητηριαστή, συλλέγοντας – σε πρώτη φάση – υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ταυτόχρονα δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα σε ειδικά συνεργεία του Δήμου Νίκαιας, που έπλυναν όλες τις κολώνες σε δημόσιους χώρους και στα δημοτικά πάρκα της περιοχής.

Eίδησεις σήμερα:

Ακόμη ένα σιδηροδρομικό ατύχημα – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών

Ο Μανώλης Λιδάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο «Μπόμπος» στην αναφορα του στον Άδωνη

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η αδελφή του θύματος

Ο Β. Οικονόμου προσπάθησε να υποβαθμίσει το ατύχημα με τα τρένα στους Αγ.Αναργύρους