Newsroom

Newsroom

«Από πού κι ως πού η Σάκκαρη;» – Αναβρασμός στα social media με την πιθανότητα να είναι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς

Αναβρασμός επικρατεί στα social media σχετικά με την είδηση ότι πιθανότατα η Μαρία Σάκαρη θα κρατάει τη σημαία της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μαρία Σάκκαρη

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Twitter (X), καθώς μετά την είδηση ότι ίσως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κρατήσει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ακούστηκε ότι πιθανότατα το άτομο που θα την έχει μαζί με αυτόν θα είναι η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη.

Αμέσως αρκετός κόσμος έσπευσε να σχολιάσει αρνητικά το συγκεκριμένο, καθώς η αθλήτρια ναι μεν έχει πολλές επιτυχίες και καλές πορείες σε τουρνουά, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει κάτι ώστε να αξίζει τη σημαία. Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη είδηση με τη σχέση που διατηρεί η τενίστρια με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ορισμένοι αναρωτήθηκαν γιατί τη Σάκκαρη και όχι άλλες αθλήτριες οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να πετύχουν σπουδαία επιτεύγματα, να πάρουν μετάλλια και να διακριθούν σε ολόκληρη τη Γη, με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν το παρασκήνιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Με απευθείας ανάθεση παίρνει τη σημαία η Μαρία Σάκκαρη;

Η καταγγελία Νικολαΐδη για Αυγενάκη «που πέρασε στα ψιλά» – Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη (video)

«Με εξαπάτησε ο οδηγός ταξί;» – Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ ταξί από Πειραιά για Ελ. Βενιζέλος (Εικόνα)

Δούκας: «Πανηγύρισε» με ανάρτηση για τις εκλογές στη Γαλλία και του απάντησε ο Παύλος Πολάκης