Newsroom

Newsroom

Αποκάλυψη για το δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κρατείται στην Ομόνοια και σήμερα (26/06) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

ερτ 1

Στη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (25/06) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ όταν η σύντροφός του και επίσης δημοσιογράφο της Δημόσιας Τηλεόρασης εμφανίστηκε στο στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας με πολλαπλά χτυπήματα και κάταγμα στο πρόσωπο, καταγγέλλοντας τι είχε συμβεί.

Ενδοοικογενειακή βία-ΕΡΤ: Με κατάγματα στο πρόσωπο η σύντροφος του δημοσιογράφου

Ο ίδιος αναμένεται σήμερα (26/06) να μεταβεί στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί τα ξημερώματα της Κυριακής (23/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες  αστυνομικοί κάλεσαν και την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ και μητέρα των δύο παιδιών του, έτσι ώστε να τους πει και η ίδια λεπτομέρειες για τη ζωή της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να απαντήσει αν και η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πρώην σύζυγος επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν θερμά επεισόδια με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ωστόσο η ίδια δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία.

Σημειώνεται πως η δημοσιογράφος ζήτησε από την αστυνομία την εγκατάσταση panic button, όπως και έγινε.

Ο δημοσιογράφος μετά τη χθεσινή σύλληψή του στην περιοχή του Πειραιά πέρασε τη νύχτα σε κελί των κρατητηρίων της Ομόνοιας και σήμερα λίγο πριν τις 9 θα μεταχθεί στον εισαγγελέα.