Newsroom

Newsroom

Αποκάλυψη για υλικό και σε κινητά τηλέφωνα από την επίθεση Αυγενάκη

Τι ανέφεραν εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο που κλήθηκαν να καταθέσουν

Λευτέρης Αυγενάκης

Την ύπαρξη επιπρόσθετου υλικού από κινητά τηλέφωνα, πέρα από το γνωστό βίντεο που έχει ήδη διαρρεύσει, που καταγράφει την επίθεση του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο αεροδρομίου αποκάλυψε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

“Οι εργαζόμενοι οι οποίοι κλήθηκαν χθες να καταθέσουν έχουν ενημερώσει ότι διαθέτουν και άλλο υλικό, που υπάρχει σε κινητά τηλέφωνα”, ανέφερε η κ. Δημογλίδου, προσθέτοντας πως το υλικό αυτό θα φανεί χρήσιμο, καθώς οι κάμερες του αεροδρομίου δε διαθέτουν ήχο, σε αντίθεση με τα κινητά τηλέφωνα.

Η ίδια εξήγησε πως η αστυνομία δεν μπορεί σε ένα τέτοιο περιστατικό να παρέμβει αυτεπάγγελτα, ανεξαρτήτως του αν εμπλέκεται βουλευτής ή όχι, καθώς το αδίκημα διώκεται μόνο κατ’ έγκληση.

“Σε περίπτωση που ο υπάλληλος σε οποιαδήποτε στιγμή του περιστατικού έλεγε ότι θέλει να κάνει μήνυση, παρότι υπάρχει βουλευτική ιδιότητα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον αρμόδιο εισαγγελέα”, σημείωσε, σχολιάζοντας ότι είναι συχνά τα περιστατικά στο αεροδρόμιο με ανθρώπους που στρέφονται κατά υπαλλήλων εταιρειών για λάθη είτε δικά τους, είτε των εταιρειών.

Τόνισε ακόμα ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο για φραστικό επεισόδιο και οι αστυνομικοί δε γνώριζαν όταν έφτασαν στο σημείο ότι είχε υπάρξει και χειροδικία.

Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα (video)

CropImage 3

Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα (video)

Αν το σύστημα ήταν αντίστοιχο στην Ελλάδα, θα ήταν «δύσκολο» για τον κ. Μητσοτάκη να…

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ασθενοφόρο παρασύρει δύο γυναίκες που ψώνιζαν στην Σκιάθο

Σκιάθος

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ασθενοφόρο παρασύρει δύο γυναίκες που ψώνιζαν στην Σκιάθο

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (05/07) και προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο…