Αποκαλυπτική η Λατινοπούλου: «Ούτε τον πυρετό μου δεν θα μοιραζόμουν με τον Μητσοτάκη» (video)

Η πολιτικός από την Θεσσαλονίκη που υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την οποία όμως διαγράφηκε πριν από δυο χρόνια, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενo συνεργασίας με τη ΝΔ

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Απάντηση στα σενάρια περί μελλοντικής συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο Mega.

«Όσο περισσότερο μας γνωρίζουν τόσο περισσότερο μας εμπιστεύονται. Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτά που απασχολούν την πλειοψηφία των Ελλήνων, τα αυτονόητα, ότι γίνεται με την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την υγεία και την παιδεία, είναι θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία», δήλωσε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής».

Επιπλέον, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεκαθάρισε πως το κόμμα έχει αυτόνομη και ξεκάθαρη πορεία, ενώ επανέλαβε για ακόμη μια φορά τα περί «μετάλλαξης» της ΝΔ.

«Μου προξένησε εντύπωση ότι η κα Κεφαλογιάννη ξόδεψε σχεδόν 80.000 ευρώ για να εξοπλίσει το γραφείο της και πάνω από 60.000 ευρώ για να δώσει δώρο στην πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, και το πρόβλημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο κος Σαλμάς, ο οποίος μίλησε για απευθείας αναθέσεις και φωτογραφικούς διαγωνισμούς», πρόσθεσε.

«Δεν θα συνεργαζόμασταν με τη ΝΔ»

Όσο για τα σενάρια περί μελλοντικής συνεργασίας με τη ΝΔ; Τα διέψευσε με τον δικό της τρόπο.

«Με τον πρωθυπουργό ο οποίος πρόδωσε τον συντηρητικό κόσμο στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό που έφερε και ψήφισε τον νόμο για την υιοθεσία και τα ομόφυλα ζευγάρια, κάνοντας το χατίρι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τον πρωθυπουργό που δεν έχει κάνει το παραμικρό για το λαθρομεταναστευτικό, αφήνοντας να μετατραπεί σε γκέτο περιοχές της Ελλάδας, που έχει δολοφονήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με τον πρωθυπουργό που είναι αμετανόητος σοσιαλιστής, όχι δεν συγκυβερνώ, ούτε τον πυρετό μου δεν μοιράζομαι μαζί του».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία και φέρνει αντικυκλώνα – SOS για καταιγίδες και 150 τόνους νερού

Το Ιράν πάτησε το κουμπί: Ξεκίνησε η πυραυλική επίθεση εναντίον του Ισραήλ (video)

Η Καρυστιανού απάντησε για τη συναυλία και το εισιτήριο: «Κρίμα που αμαυρώνεται από ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο»

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Εργαζόμενοι υποδέχτηκαν με γιουχαρίσματα τον Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Ρίου (video)

adonis rio

Εργαζόμενοι υποδέχτηκαν με γιουχαρίσματα τον Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Ρίου (video)

«θερμή» υποδοχή στον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα…

Σε πανικό ο Κικίλιας για την φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Δεν περιμέναμε τέτοια φωτιά τον Οκτώβριο (video)

kikilias ypoyrgeio

Σε πανικό ο Κικίλιας για την φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Δεν περιμέναμε τέτοια φωτιά τον Οκτώβριο (video)

Εξηγήσεις, αλλά και δικαιολογίες, από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την φωτιά…