Newsroom

Newsroom

Απόπειρα έξωσης οικογένειας στην Πετρούπολη – «Τα “Κοράκια” Ας “Μην Λογαριάζουν Χωρίς Τον Ξενοδόχο”»

Δριμύ κατηγορώ για τον «εφιάλτη» των funds από τον δήμαρχο Πετρούπολης

Θέσεις μάχης έχουν λάβει στον δήμο Πετρούπολης για να αποτρέψουν έξωση οικογένειας της οποίας το σπίτι έχει πλειστηριαστεί και έχει αγοραστεί από τουριστική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, και στελέχη της Δημοτικής Αρχής συναντήθηκαν σήμερα με οικογένεια, επί της οδού Ναϊάδων, για να σταθούν στο πλευρό της και να αποτρέψουν την έξωση.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Πετρούπολης ανέφερε: «Δε θα επιτρέψουμε αυτή η οικογένεια των συνδημοτών μας να μείνει στον δρόμο. Μπορεί οι τράπεζες και τα funds να έχουν με το μέρος τους το νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις και τους στρώνει τον δρόμο για πλειστηριασμούς και εξώσεις ακόμα και σε βάρος ευάλωτων ανθρώπων, αλλά ας “μην λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο”.

Ο λαός της Πετρούπολης, με την αγωνιστική Δημοτική Αρχή μπροστά, έχει τη δύναμη να κουρελιάσει άδικους νόμους και απειλές. Η Πετρούπολη είναι πόλη φιλόξενη για τους ανθρώπους της δουλειάς, του μεροκάματου, για τους βιοπαλαιστές, αλλά είναι αφιλόξενη για τα “κοράκια” που “πίνουν το αίμα” του λαού μας.

Η μόνη “έξωση” που δεχόμαστε να γίνει στην Πετρούπολη είναι αυτή των “κορακιών” από την πόλη μας. Από σήμερα, όλη η Πετρούπολη είναι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Καλούμε τον λαό της πόλης μας και της Δυτικής Αθήνας, τα σωματεία και τους φορείς να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της έξωσης που επιχειρείται να υλοποιηθεί για τα κέρδη της τράπεζας, του fund και της τουριστικής επιχείρησης. Το σπίτι επί της οδού Ναϊάδων είναι το σπίτι όλων μας. Θα το υπερασπιστούμε όλοι σαν να είναι δικό μας.

Ήρθε η ώρα η Πετρούπολη να δώσει στα “κοράκια”, ένα καλό μάθημα. Όλη η πόλη “στο πόδι”! Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!».