Newsroom

Newsroom

Απόστολος Λύτρας: Η νέα ενημέρωση από τον δικηγόρο του – Στον «αέρα» αν θα παραδοθεί

Διαψεύδει την εκπρόσωπο της αστυνομίας ο Π. Πανταζής - "Κανένας περιοριστικός όρος δεν έχει παραβιαστεί και κανένα αδίκημα δεν έχει τελεστεί"

6253619

Ασαφές παραμένει το αν ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας θα παρουσιαστεί αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του χθες το βράδυ.

Αν και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, δήλωσε νωρίτερα ότι ο ποινικολόγος έχει ενημερώσει ότι θα προσέλθει αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης, μιλώντας στο Open ο δικηγόρος του, Π. Πανταζής, το διέψευσε. “Δεν ξέρουμε αν υπάρχει δικογραφία κατά του κ. Λύτρα. Δεν μπορώ να ξέρω τι λέει η κ. Δημογλίδου. Κανονικά αυτές οι υποθέσεις δεν κοινοποιούνται από εκπροσώπους τύπου στα ΜΜΕ. Από τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου, κανένας περιοριστικός όρος δεν έχει παραβιαστεί και κανένα αδίκημα δεν έχει τελεστεί από τον κ. Λύτρα, ούτε από κανέναν άλλο. Γιατί να παρουσιαστεί στο ΑΤ Παλλήνης; Δεν ξέρουμε αν υπάρχει δικογραφία“, ανέφερε, προσθέτοντας ότι δε γνωρίζει αν αναζητείται ο πελάτης του.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μίλησε με τον Απόστολο Λύτρα, “και μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν καταλαβαίνει, ξύπνησε και είδε τον χαμό”.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα πάτησε χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα το panic button που της δόθηκε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον ποινικολόγο, όταν δέχθηκε την επίσκεψη της πρώην συζύγου του, μαζί με τη μεγάλη του κόρη και έναν δικηγόρο, ώστε να πάρουν κάποια ρούχα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι, το οποίο ο ίδιος δεν επιτρέπεται να προσεγγίσει. Η γυναίκα είχε μάλιστα λιποθυμικό επεισόδιο και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Δεν είναι σαφές αν η ίδια είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη. Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του σπιτιού.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα υπέβαλε μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης και συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, καθώς και ο δικηγόρος που βρισκόταν μαζί της, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Μήνυση υπέβαλε και κατά του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της γυναίκας, Θέμης Σοφός, η μήνυση προς τον Απόστολο Λύτρα σχετίζεται με το γεγονός ότι συμπεριελήφθη σε ένα γκρουπ που δημιουργήθηκε χωρίς τη συναίνεσή της στην εφαρμογή Viber μαζί με τον σύζυγό της και άλλα πρόσωπα, παραβιάζοντας κατά την ίδια τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης συναναστροφής που του έχει επιβληθεί. Ως προς το περιεχόμενο των μηνυμάτων στο γκρουπ αυτό, ο κ. Σοφός ανέφερε: “Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, χαρακτήρα όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων η οποία θέλει να ασκήσει πιέσεις προς τη σοφία, και καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν καθόλου σώφρων επιλογή να το πράξουν αυτό, και πολύ περισσότερο ο κ. Λύτρας, δεδομένου ότι τελεί υπό το καθεστώς περιοριστικών όρων. Υπάρχουν μηνύματα τα οποία θα τεθούν στη γνώση της ανακρίτριας”.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Απόστολο Λύτρα

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Πολάκης

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη…

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

AP24198153069028

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.