Newsroom

Newsroom

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Το αίτημα θα έχει συγκεκριμένους όρους και συγκεκριμένα, θα ζητήσει να βρεθεί εκτός φυλακής φορώντας ακόμα και βραχιολάκι.

Κολωνός - Λύτρας

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κατάθεση του αιτήματος αποφυλάκισης του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, καθώς το χρονικό όριο ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star , το αίτημα θα έχει συγκεκριμένους όρους και συγκεκριμένα, θα ζητήσει να βρεθεί εκτός φυλακής φορώντας ακόμα και βραχιολάκι.

Έχουν γίνει οι απαραίτητες επισκέψεις στη φυλακή στον προφυλακισμένο ποινικολόγο, προκειμένου να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες που θα περιλαμβάνονται στην προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, όπως ονομάζεται.

Ο ποινικολόγος, αν και γνωρίζει ότι μπορεί να εισπράξει αρνητική απάντηση στο αίτημα του να αποφυλακιστεί, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε κάθε ενέργεια που του δίνει ο νόμος για να πετύχει την αποφυλάκιση  του με όρους.

Γνωρίζει ως δικηγόρος ότι έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει και σε δεύτερη νομική ενέργεια, η οποία δεν έχει χρονικό περιθώριο όσο η ανάκριση για την υπόθεση του ξυλοδαρμού είναι ανοιχτή. Και σε αυτή τη νομική ενέργεια προβλέπεται το βραχιολάκι.

Στο αυτόφωρο η πρώην σύζυγός του

Στο αυτόφωρο όμως οδηγείται αύριο και η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, ως κατηγορούμενη μετά τη μήνυση που υπέβαλλε εναντίον της η σύζυγος του δικηγόρου για την εισβολή στο σπίτι της την περασμένη εβδομάδα.

Η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα μηνύθηκε από την 36χρονη, γιατί επιχείρησε να μπει στο σπίτι της μαζί με έναν δικηγόρο και την κόρη της εν αγνοία της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Βρέθηκε ο τάφος της θρυλικής Μαντάμ Ορτάνς

Ανευθυνότητα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Λ. Αθηνών-Η 17χρονη κείτονταν στον δρόμο χωρίς να την βοηθήσει κανείς!

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας στις φυλακές του Κορυδαλλού