Απόστολος Λύτρας: Οργή από την Πολυζωγοπούλου – «Λένε ψέματα, με παρουσιάζουν ως αδίστακτη»

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου ξεκαθαρίζει τι ισχύει

6255833

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και ξεσπά για τις μεθοδεύσεις της πλευρά Λύτρα.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξέσπασε σε άτομο από το πολύ στενό της περιβάλλον, μεταφέροντάς του ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» και ως άτομο που «θέλει να παγιδεύσει τον Απόστολο Λύτρα».

Ακόμα, η ίδια φέρεται να είπε ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε επιπλέον πως την «είχαν στημένη» με την ομαδική συνομιλία που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της στο Viber το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Προκαλεί ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα

Ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, μίλησε για την υπόθεση ξυλοδαρμού που αφορά τον γιο του, υποστηρίζοντας πως «έδωσε αφορμή η γυναίκα του» και πως «ήταν η κακιά η ώρα».

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως τρεις ημέρες μετά την προφυλάκισή του, ο Απόστολος Λύτρας με γραπτή του δήλωση ζήτησε την προστασία της οικογένειάς του και δήλωσε πως ζητάει συγγνώμη για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, αφού κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.