Newsroom

Newsroom

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Σερβία: 46χρονη σκότωσε, τεμάχισε και μαγείρεψε τον άντρα της μπροστά στην κόρη της

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Η τρομοκρατημένη έφηβη κόρη της Teresa, λέγεται ότι ήταν μάρτυρας της φρικιαστικής δολοφονίας.

284162232 1399409517172105 6784648228110139125 n

Πραγματικό θρίλερ θυμίζει η υπόθεση δολοφονίας που έλαβε χώρα στην πόλη Ζρένιανιν, στη Σερβία, όπου μια 46χρονη, αφού δολοφόνησε τον σύζυγό της, τον τεμάχισε και στη συνέχεια μαγείρεψε τα όργανά του.

Η ύποπτη Teresa Peric, φέρεται να νάρκωσε τον 42χρονο σύζυγό της, Srdjan Peric και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στην συνέχεια τον τεμάχισε και έβρασε κομμάτια από το σώμα του σε ένα μεγάλο τηγάνι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας της Daily Star.

Η φρικτή δολοφονία φέρεται να έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας στο Zrenjanin της Σερβίας, γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης 10 Μαΐου.

Η τρομοκρατημένη έφηβη κόρη της Teresa, λέγεται ότι ήταν μάρτυρας της φρικιαστικής δολοφονίας.

Η μικρή κόρη της Teresa από τον προηγούμενο γάμο της Τερέζας, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο ναρκωμένος πατριός της είχε ξυπνήσει όταν δεχόταν τις μαχαιριές. Στη συνέχεια, η έφηβη έφυγε από το δωμάτιο για να φέρει τον αδερφό της, αλλά είπε ότι στη συνέχεια άκουσε τον θόρυβο ενός αλυσοπρίονου που ερχόταν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Από τη σωρό του 42χρονου βρέθηκαν τα νεφρά, η καρδιά, τα γεννητικά όργανα και ένα πόδι, τα οποία μαγειρεύτηκαν, μάλλον, σε μια προσπάθεια της Teresa να καλύψει τα ίχνη της.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της δολογονίας, ωστόσο οι αρχές αναφέρουν πως ο 42χρονος την κακοποιούσε, καθώς τη ζήλευε και δεν ήθελε τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο. Τόσο η ίδια όσο και οι γείτονες ανέφεραν ότι το ζευγάρι τσακώνονταν συχνά, λόγω ζήλιας.

Το ζευγάρι φέρεται να έπαιρνε φάρμακα για απροσδιόριστα ψυχικά προβλήματα, με έναν γείτονα να ισχυρίζεται ότι η Teresa έκανε επίσης χρήση ναρκωτικών.

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

βιασμός 1296x864 1

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

Το περιστατικό κατέγραψε η 14χρονη αδερφή του θύματος η οποία είχε αντιληφθεί τι περνούσε η…

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

pablo heimplatz qd34tnt QDI unsplash

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

Στον Κορινθιακό συναντώνται τέσσερα είδη δελφινιών της Μεσογείου και συγκεκριμένα το ζωνοδέλφινο, το κοινό δελφίνι,…