Newsroom

Newsroom

Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου

Ελεύθερη η σύζυγός του

Αρκαδια δολο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος και ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 34χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, αφού μεσολάβησε ξυλοδαρμός του από τον 41χρονο που ισχυρίζεται πως το θύμα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη σύζυγό του. Το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από πολύωρο γλέντι βάφτισης.

Το αίτημα του δικηγόρου

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι α 41χρονος θα υποβάλλει αίτημα αντικατάστασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Τι υποστήριξαν

Το ζευγάρι μπήκε στο δικαστικό μέγαρο λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους. Επανέλαβαν όσα είπαν και στις πρώτες καταθέσεις τους στην αστυνομία, ότι δηλαδή το θύμα παρενόχλησε λεκτικά τη σύζυγο και ότι τους ακολούθησε στο αυτοκίνητο, όπου έγινε η συμπλοκή.

«Με έπιασε από τη μέση και μου είπε ότι του αρέσω»

«Περίπου 01:00 με 01:30 και ενώ το μαγαζί είχε λίγο κόσμο, αφού οι συγγενείς μας που ήταν στη βάφτιση είχαν φύγει όλοι, βγήκα από τον εσωτερικό χώρο που ήμουν και πήγα να στρίψω ένα τσιγάρο να καπνίσω. Τότε ήταν που με πλησίασε ο 64χρονος, με έπιασε από τη μέση και μου είπε “Τώρα που έχω πιει μπορώ να στο πω, για σένα ήρθα στο μαγαζί, μου αρέσεις”. Το γεγονός αυτό με θορύβησε πάρα πολύ και άμεσα πήγα έπιασα τον άντρα μου και του είπα να φύγουμε αμέσως από το σημείο» υποστήριξε στην απολογία της η 34χρονη, σύμφωνα με το Star.

 «Ήμουν σε άμυνα, δεν ήθελα να του κάνω κακό» είπε ο 41χρονος

Ο 41χρονος από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι χτύπησε το θύμα αλλά όπως είπε: «Ήμουν σε άμυνα, δεν ήθελα να του κάνω κακό».

Στην απολογία του περιέγραψε και τις κινήσεις του, αφού επέστρεψε στην πλατεία μετά τον ξυλοδαρμό: «Εκεί άκουσα πολίτες να λένε ότι έχει σφυγμό. Μετά από 10 λεπτά περίπου είδα το ασθενοφόρο να είναι στην πλατεία και να τον παραλαμβάνει. Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που χάθηκε έτσι, όμως μου είναι αδιανόητο ότι αυτό έγινε από τις δικές μου πράξεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Nέο σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μήνυσε ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού

Απρέπεια από τη Σακελλαροπούλου – Δεν κάλεσε τους γονείς των Τεμπών στην δεξίωση της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τον καπιταλισμό ταληράκια: «Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος» (video)

Πάτρα: Νέο περιστατικό – καρμπόν με έγκυο μετά από εκείνο της άτυχης 38χρονη εγκύου, στο ΠΓΝΠ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…