Αρκτικοί λύκοι επιτέθηκαν σε γυναίκα ενώ έκανε τζόγκινγκ κοντά στο Παρίσι

Η γυναίκα διασώθηκε αφού οι υπάλληλοι του πάρκου άκουσαν τις κραυγές της

AP24080447424294

Στην εντατική νοσηλεύεται μία γυναίκα μετά από επίθεση που δέχθηκε από λύκους ενώ έκανε τζόκινγκ σε ζωολογικό πάρκο κοντά στο Παρίσι, όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η 36χρονη πέρασε στην κύρια ζώνη σαφάρι του πάρκου, η οποία προορίζεται για αυτοκίνητα. Τρεις αρκτικοί λύκοι όρμηξαν πάνω της και της προκάλεσαν σοβαρά δαγκώματα στο λαιμό, την πλάτη και το πόδι της.

Η γυναίκα διασώθηκε αφού οι υπάλληλοι του πάρκου άκουσαν τις κραυγές της, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Δεν είναι σαφές γιατί η γυναίκα μπήκε στη ζώνη σαφάρι που είναι μόνο για αυτοκίνητα. Οι αρχές του πάρκου δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής. “Δε γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο εάν η επισκέπτρια έκανε λάθος ή αν υπήρξε πρόβλημα με τις πινακίδες”, δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ανώνυμη αστυνομική πηγή.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα άγριας ζωής της Γαλλίας, που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων περίπου από το Παρίσι. Περίπου 800 ζώα που διαβιούν εκεί μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα, ενώ οι επισκέπτες τα παρακολουθούν από την ασφάλεια των οχημάτων. Για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν διενεργείται έρευνα.

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» (video)

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» (video)

«Δεν είναι ότι μόνο η Ελλάδα αδικήθηκε, αδικήθηκαν κι άλλες χώρες», τόνισε η Ευ. Πλατανιώτη

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

«Φοβάμαι ότι το παιδί μπορεί να πνίγηκε καθώς κολυμπούσε και να μην το κατάλαβαν εκείνη…