«Ας εξηγήσουμε τι είναι μπάτσος» – Η ΕΛ.ΑΣ ανέβασε βίντεο…και «βάζει» τα πράγματα στη θέση τους (!) (Video)

Πλάνα με αστυνομικούς που βοηθούν πολίτες, διαδέχονται το ένα το άλλο, με πολλούς θεατές να αναρωτιούνται πόση «ανατριχίλα» μπορεί να χωρέσει σε αυτά τα 45 δευτερόλεπτα.

oplo astynomikos

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο με τίτλο «Ας εξηγήσουμε τι είναι μπάτσος».

To βίντεο ξεκινάει με μια γενική αναζήτηση «τι είναι μπάτσος» στο Google, και αντί να φορτώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλάζει το πλάνο -υπό τη συνοδεία “ανατριχιαστικά” θριαμβευτικής μουσικής- για να φρεσκάρει τη μνήμη στους΄Ελληνες, για το τι εστί «μπάτσος».

Στο βίντεο βλέπουμε πλάνα με αστυνομικούς να παράσχουν βοήθεια σε πολίτες σε διάφορες καταστάσεις. Πλάνα με αστυνομικούς που βοηθούν πολίτες, διαδέχονται το ένα το άλλο, με πολλούς θεατές να αναρωτιούνται πόση «ανατριχίλα» μπορεί να χωρέσει σε αυτά τα 45 δευτερόλεπτα.

«Ας εξηγήσουμε λοιπόν #τι_είναι_μπάτσος», αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθεί το βίντεο:

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Οι αστυνομικοί βοηθούν τους πολίτες, δεν θέλουν το κακό τους. Κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πλάνα που απειλούν, εκβιάζουν, ξυλοκοπούν διαδηλωτές και φέρονται σαν μαφία, δεν συμπεριλαμβάνονται στη μονταζιέρα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Κασσελάκης: Να μας πει ο Χρυσοχοΐδης τι σημαίνει – ΜΑΤατζής σε διαδηλωτή στην Πεντέλη λέει «Θα τα πούμε μετά» (Video)

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε νυχτερινό κλαμπ στον Έβρο

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς

Κυβερνητικό στέλεχος κλείστηκε σε ξενοδοχείο με πισίνα την ώρα που καιγόταν η Αττική – Δεν ήθελε να τον δει ο κόσμος έξω

Influencer που έχει ταξιδέψει σε 190 χώρες αποκάλυψε ποια είναι η πιο υπερεκτιμημένη

 

Βρετανία: Τραγωδία με φωτιά σε σπίτι, με θύματα μια 29χρονη και τρία παιδιά – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές (Video)

Βρετανία: Τραγωδία με φωτιά σε σπίτι, με θύματα μια 29χρονη και τρία παιδιά – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές (Video)

«Ενώ οι έρευνες βρίσκονται στα αρχικά τους στάδια, πιστεύουμε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε εσκεμμένα και…