Newsroom

Newsroom

Ασπρόπυργος – τροχαίο: ΕΔΕ για τον θάνατο του 45χρονου πυροσβέστη

Η Πυροσβεστική εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του πυροσβέστη το βράδυ της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε για τον τραγικό θάνατο ενός 45χρονου πυροσβέστη σε τροχαίο χθες στον Ασπρόπυργο μετά την εκτροπή ενός πυροσβεστικού οχήματος. Εκτός από τον νεκρό υπήρχαν και δύο τραυματίες.

Εκτροπή πυροσβεστικού οχήματος στον Ασπρόπυργο: Δύο σοβαρά τραυματίες και ένας χωρίς τις αισθήσεις του

Την παραπάνω εξέλιξη έκανε γνωστή η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι πυροσβέστες πήγαιναν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα ανατράπηκε. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο θάνατος του πυροσβέστη ήταν σχεδόν ακαριαίος. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Αττικό και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:«Χθες, 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις (3) Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο (2) Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος (3), οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

Και οι τρεις (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική».

Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιμάρμαρο: Μια συναυλία που δεν θα ξεχαστεί – 40.000 ένωσαν τη φωνή τους για ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί (photos – video)

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Θ.Παπακωνσταντίνου: «Δεν με αναγνωρίζετε γιατί έλειπα καιρό» – Η στιγμή που ανεβαίνει να τραγουδήσει στο Καλλιμάρμαρο (Video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

«Πυρά» της Εύας Αντωνοπούλου κατά δημοσιογράφων που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Μπάλντοκ (video)

αντωνοπουλου

«Πυρά» της Εύας Αντωνοπούλου κατά δημοσιογράφων που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Μπάλντοκ (video)

Η Εύα Αντωνοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν από παρουσιαστές σε εκπομπές για…

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα»

nikos Plakias

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα»

«Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας…

Συναυλία για τα Τέμπη: Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης πλάι πλάι στο Καλλιμάρμαρο

πλακιας Καρυστι

Συναυλία για τα Τέμπη: Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης πλάι πλάι στο Καλλιμάρμαρο

Μαζί στο Καλλιμάραμρο οι γονείς των παιδιών που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη και απαιτούν δικαιοσύνη