Αστεία δικαιολογία από Μπέο: Δικαιολογεί τον τραμπουκισμό του, λόγω… αυπνϊας

Μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό πολίτη από τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο, ο δήμαρχος της πόλης απάντησε για το περιστατικό με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

5421977 1 scaled 1

Ο Αχιλλέας Μπέος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος έχει να κοιμηθεί ένα μήνα, ενώ τόνισε ότι μπορεί να δεχθεί αντιδράσεις αλλά όχι ύβρεις προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε ότι «σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμη και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς, η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε, δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μπέος έγραψε: «Κυκλοφορεί, την τελευταία ώρα, ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ενάν μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες)».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπορώ να δεχτώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γ….) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμη και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς, η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε, δεν είναι αυτονόητα για όλους».

 

Αλικαρνασσός: Ατύχημα στο λιμάνι – Πολυτελές γιοτ εμβόλισε σκάφος του τουρκικού λιμενικού (video)

1477961 limeniko2 930

Αλικαρνασσός: Ατύχημα στο λιμάνι – Πολυτελές γιοτ εμβόλισε σκάφος του τουρκικού λιμενικού (video)

Ένα σούπερ γιοτ μήκους 90 μέτρων εμβόλισε κατά λάθος σκάφος του τουρκικού λιμενικού!

Ερυθρές Ταξιαρχίες: Σύλληψη ενός μέλους της μετά από 44 χρόνια φυγοδικίας στην Αργεντινή

Screenshot 2024 08 31 205203

Ερυθρές Ταξιαρχίες: Σύλληψη ενός μέλους της μετά από 44 χρόνια φυγοδικίας στην Αργεντινή

Oι δικηγόροι του Ιταλού έχουν προσφύγει στην εθνική επιτροπή της Αργεντινής για τους πρόσφυγες (Conare)…