Αθηναΐς Νέγκα και Πεν Νταλαούρα «συζητούν» για το βραβείο στη Σάττι: Ο διάλογος στο Twitter

«Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;», ρώτησε ο διάσημος λογαριασμός του Twitter με την Αθηναΐδα Νέγκα να απαντά

νέγκα

Η Αθηναΐς Νέγκα κλήθηκε να δώσε το βραβείο για τον καλύτερο ποπ καλλιτέχνη για τα MAD VMA 2024, με τη μεγάλη νικήτρια της κατηγορίας να είναι η Μαρίνα Σάττι και την παρουσιάστρια να κάνει ένα ιδιαίτερα άβολο σχόλιο κατά την ανάγνωση του ονόματος της φετινής εκπροσώπου μας στη Eurovision.

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η δημοσιογράφος πετώντας την σπόντα της για τα χασμουρητά της τραγουδίστριας στη Eurovision.

Σάττι: Η ατάκα Νέγκα στα MAD VMA 2024 για το «χασμουρητό» την ώρα της βράβευσης και η αντίδρασή της (video)

Η κίνηση της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την ίδια να κάνει ένα Tweet που μάλλον «άναψε περισσότερες φωτιές από όσες έσβησε».

«Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου” υπάρχει κ η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από την ανάρτησή της, πολλοί σχολίασαν, ανάμεσα τους και ο γνωστός λογαριασμός Πεν Νταλαούρα, ότι την κάλεσαν για να βραβεύσει και όχι να πει τη γνώμη της για την τραγουδίστρια.

«Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά κ να πληρωθείτε γι’ αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;», ρώτησε η Πεν Νταλαούρα με την Αθηναΐδα Νέγκα να απαντά:

«Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές ! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος “διαφωνώ μαζί σου” αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».

nega11

 

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Βραβεύεις κάποιον για τη δουλειά του. Σε αυτό το σημείο, δεν επικοινωνείς τις απόψεις του, δεν κάνεις συνέντευξη, και δε σου ζήτησε κάνεις τη γνώμη σου, ούτε σου ζήτησε να κανείς να κάνεις χαρούλες. Τη δουλειά σου, σου ζήτησαν να κάνεις. Και αυτό το σχόλιο θα ήταν αιτία απόλυσης».

«Πάρτε τηλέφωνο γραφείο προσωπικού να εισηγηθείτε!», ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου.

nega2

Ειδήσεις σήμερα:

Κουτσελίνη: Πολλοί τρόλαραν, σαν το Κουλούρι όμως κανένας – «Θα κάνω τα πάντα για τον Λύτρα»

Κούγιας: Μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα – Το μήνυμα που ενόχλησε το δικηγόρο

Σεργουλόπουλος για Κουτσελίνη: «Κάποιος να την πάρει από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου για να τη θεραπεύσει» (video)

Λύτρας: Πληροφορίες για μεγάλα χρέη – Απλήρωτα 11 άτομα και νοίκι 2.000 ευρώ