Newsroom

Newsroom

Αθώωση κατηγορουμένων στην υπόθεση της ΕΡΤ

Με την υπ’ αριθμ. 5485/2022 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, κηρύχθηκε ομόφωνα αθώος ο Γρηγόριος Σκαλιστήρας, της ηθικής αυτουργίας…

ερτ

Με την υπ’ αριθμ. 5485/2022 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, κηρύχθηκε ομόφωνα αθώος ο Γρηγόριος Σκαλιστήρας, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για την υπόθεση πρόσληψης των Τεχνικών Συμβούλων της ΕΡΤ.

Η ανωτέρω απόφαση επισφράγισε όχι μόνο τη δικαστική δικαίωση του κου Γρηγορίου Σκαλιστήρα αλλά και την ηθική δικαίωσή του, κατόπιν μίας ακροαματικής διαδικασίας που διήρκησε σχεδόν 3 χρόνια, από το 2019 μέχρι και 8-12-2022, που εξεδόθη η τελεσίδικη αθωωτική απόφαση.
Ο κος Γρηγόριος Σκαλιστήρας, δήλωσε, σε ενημέρωση που έγινε στα Μ.Μ.Ε., ότι ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, έλαμψε η αλήθεια, παρά την προσπάθεια μερικών να τη θάψουν κάτω από τόνους λάσπης και επιφυλάχθηκε των νομίμων δικαιωμάτων του κατά παντός υπευθύνου, για την ανόρθωση της ζημίας του, από τα διαπραχθέντα εις βάρος του αδικήματα, της ψευδούς καταμηνύσεως, ψευδούς καταθέσεως και συκοφαντικής δυσφήμισης, για όσους τον κατήγγειλαν άδικα, όπως υποστηρίζει.
Τον κ. Σκαλιστήρα Γρηγόριο εκπροσώπησε στο Δικαστήριο ο συνήγορός του, κ. Κωνσταντίνος Καπελλάκης.
Με την ίδια απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, που εκδόθηκε στις 8-12-2022, κηρύχθηκαν αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι, πλην του Χ.Π., που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης, για ένα μόνο μέρος της κατηγορίας, και άσκησε έφεση.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…