Newsroom

Newsroom

"Ατσάλινος" Ολυμπιακός, λύγισε τη Ρεάλ και ελπίζει για πρόκριση στο Final 4

Ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final 4 της Ευρωλίγκας παρέμεινε ο πρωταθλητής κόσμου Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε στον τρίτο αγώνα…

olympiakos3 1

Ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final 4 της Ευρωλίγκας παρέμεινε ο πρωταθλητής κόσμου Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε στον τρίτο αγώνα της προημιτελικής σειράς με σκορ 78-76 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες στη Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να μην αποκλειστεί με «σκούπα», και τα κατάφερε μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που στο τελευταίο λεπτό έμοιαζε με… θρίλερ, καθώς ο Πέτγουεϊ με δύο χαμένες βολές λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος για τους Πειραιώτες, πριν ο Σλούκας με 2/2 βολές επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος δώσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο δαιμόνιος Ντάνστον, που τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, ενώ ακόμα 17 πρόσθεσε ο Σπανούλης και 11 ο Πέτγουεϊ. Από την πλευρά των Μαδριλένων, ο Ροντρίγκεθ πέτυχε 19 πόντους, ο Φερνάντεθ 18 και ο Γιουλ 16.

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί και πάλι στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Τετάρτη. Σε αυτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει και πάλι να νικήσει, ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στη Μαδρίτη, όπου θα κριθεί η πρόκριση. Αν ηττηθεί, τότε θα μείνει οριστικά εκτός Final 4.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…