Newsroom

Newsroom

Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε έχω ασυλία» – Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση σε εργαζόμενο (video)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης χωρίς ίχνος ντροπής δηλώνει πως δεν σκέφτεται να παραιτηθεί, ενώ ακόμα δεν τον έχει αποπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

6190861

O πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται να επιτίθεται σε εργαζόμενο του αεροδρομίου, Ελ. Βενιζέλος, με τις αντιδράσεις μετά το περιστατικό να είναι πολύ έντονες και όλα τα κόμματα να ζητούν την αποπομπή του, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του δείχνει αμετανόητος καθώς δεν σκέφτεται την παραίτηση, τη στιγμή που ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ, και εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το περιστατικό ανέφερε ότι ο Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ”έχω ασυλία”».

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε τα όσα έγιναν το πρωί του Σαββάτου στον αερολιμένα Αθηνών όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε φτάσει με σκοπό να ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός άρχισε να μπερδεύει τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση του, ενώ είχαν προηγηθεί αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς όμως ο ίδιος να εμφανιστεί και έτσι έφτασε καθυστερημένα στην πύλη του, με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση του.

«Ο κύριος Αυγενάκης εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Τι υποστηρίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά του έχει καταγραφεί σε βίντεο, εκείνος αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου».

Η πρώτη δήλωση του Αντώνη Ρέμου για την φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

remos

Η πρώτη δήλωση του Αντώνη Ρέμου για την φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

Η πρώτη δήλωση του τραγουδιστή μετά την γνωστοποίηση πως υπόκειται σε έλεγχο από τον οικονομικό…