Newsroom

Newsroom

Αυλίδα: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που συγκρούστηκε με το τρένο

Ο οδηγός υπεβλήθη σε αλκοτέστ

Αυλίδα 1

Στη σύλληψη του οδηγού της νταλίκας που εξετράπη και κατέληξε στις γραμμές με αποτέλεσμα να προσκρούσει το τρένο στην Αυλίδα, προχώρησαν οι αρχές.

Ο οδηγός υπεβλήθη σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Σημειώνεται ότι από το περιστατικό υπήρξαν τρεις τραυματίες, ένας 59χρονος και δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 12 και 16 ετών, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας ελαφρά τραυματισμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας κανενός εκ των τριών τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Από θαύμα σώθηκαν οι δύο μηχανοδηγοί

Από θαύμα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες και το βίντεο από την κατεστραμμένη μηχανή της αμαξοστοιχίας, σώθηκαν οι δύο μηχανοδηγοί του συρμού του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

αυλιδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης, ο οδηγός του φορτηγού έχοντας ήδη χάσει τον έλεγχο του οχήματός του είχε βρεθεί εντός της γραμμής. Από εκεί έκανε σινιάλο στο τρένο που πλησίαζε να σταματήσει, κάτι το οποίο ωστόσο δεν ήταν δυνατό σε τόσο μικρή απόσταση. Ο μηχανοδηγός όμως πρόλαβε να μειώσει ταχύτητα και με τον συνάδελφό του σώθηκαν επειδή κατάφεραν να καλυφθούν πίσω από το ένα κάθισμα στην αριστερή πλευρά της καμπίνας μηχανοδήγησης, η οποία μετά τη σύγκρουση καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Αλαλούμ» με την πρόγνωση του Αυγούστου – Διχασμένοι οι μετεωρολόγοι για τον επερχόμενο καύσωνα

kaysonas1

«Αλαλούμ» με την πρόγνωση του Αυγούστου – Διχασμένοι οι μετεωρολόγοι για τον επερχόμενο καύσωνα

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει η αλόγιστη χρήση του όρου καύσωνα για να περιγράψει τις παρατεταμένες…