Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο σεφ που σκότωσε και μαγείρεψε την φίλη του

Ένας Αυστραλός σεφ σκότωσε, διαμέλισε και έβρασε μέρη του σώματος της φίλης του, προτού αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο…

sef 0

Ένας Αυστραλός σεφ σκότωσε, διαμέλισε και έβρασε μέρη του σώματος της φίλης του, προτού αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο Μάρκους Βόλκε, 28 ετών, μόλις είχε ξεφύγει από τους αστυνομικούς που είχαν πάει στο διαμέρισμά του στο Μπρίσμπεϊν μετά από αναφορές για έντονη και αποκρουστική μυρωδιά, προτού κόψει το λαιμό του. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέρη του σώματος της φίλης του σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας, ενώ άλλα μέρη του ακρωτηριασμένου σώματός της γυναίκας από την Ινδονησία βρέθηκαν σε κάδους απορριμμάτων έξω από το διαμέρισμα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αξιωματικοί δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει την ταυτότητα του θύματος. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο πλούσιο προάστιο δίπλα στο ποτάμι Τενερίφ, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης. Ο Βόλκε γνώρισε τη φίλη του, όταν εργάζονταν και οι δύο ως σεφ σε διεθνή κρουαζιερόπλοια. Πρόσφατα επέστρεψε στην Αυστραλία, όπως δήλωσε η μητέρα του. «Ήταν ευτυχισμένος και ερχόταν στο πσίτι για τα Χριστούγεννα, όλα ήταν φυσιολογικά» δήλωσε η Ντόροθι Βόλκε στην «Courier – Mail».


Η αστυνομία προσπαθεί να προσδιορίσει την ακριβή ώρα του θανάτου. Έφτασαν στο διαμέρισμα το βράδυ του Σαββάτου όταν οι άλλοι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για «μυρωδιά σάπιου» που είχε πλημμυρίσει την περιοχή. Ο Βόλκε στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μέσα από τη γυάλινη πόρτα, πήδηξε πάνω σε ένα μπαλκόνι και κρύφτηκε σε ένα σοκάκι όπου και αυτοκτόνησε. Μία κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC πως παρατήρησε για πρώτη φορά τη μυρωδιά την Τετάρτη και πως κάθε μέρα χειροτέρευε.

Πηγή: Sky News

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

thalassa 3

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική…