Μπάμπης Στόκας: «Κάποιοι προσπάθησαν να καπηλευτούν τον αγώνα της Μαρίας Καρυστιανού» (video)

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές.

stokas

Συνέντευξη έδωσε ο Μπάμπης Στόκας όπου μίλησε για την Μαρία Καρυστιανού, τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, αλλα και την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Στόκας που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, αρχικά ανέφερε τα εξής: «Ο κόσμος που θα με ψηφίσει, θα το κάνει γιατί είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, έξω από τη πολιτική σκηνή. Για εμένα το πρόβλημα είναι ανθρωπιστικό, διανύουμε μια εποχή που ”βασιλεύουν” οι αριθμοί κι όχι οι άνθρωποι, εγώ πιστεύω στους ανθρώπους».

Η τραγωδία στα Τέμπη

Ο  Μπάμπης Στόκας,  αναφερόμενος στα Τέμπη, ότι «κάποιοι προσπάθησαν να καπηλευτούν τον αγώνα της Μαρίας Καρυστιανού» λέγοντας: «Υπάρχει απόκρυψη και μια απίστευτη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους, είμαι υπέρ των συγγενών των θυμάτων. Η Μαρία Καρυστιανού αντιδρά για τον πόνο που έχει μέσα της και όσων έχασαν τα παιδιά τους, δεν την απασχολεί να μπει στην πολιτική. Εννοείται ότι προσπάθησαν κάποιοι να καπηλευτούν τον αγώνα της και αυτό ήταν χυδαίο, ζούμε μια χυδαιότητα», ανέφερε

«Η ανυπακοή είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου»

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ν εαυτό του , όπου δήλωσε: «Αντιδρώ πάντα ενστικτωδώς, έχω κάνει περισσότερο κακό στον εαυτό μου, παρά στους άλλους. Η ανυπακοή είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου, αλίμονο μας αν είμαστε μόνο υπάκουοι. Στηρίζω την ανυπακοή ακόμα και στην κόρη μου».

 

«Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Μπάμπης Στόκας που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το συγκρότημα των Πυξ Λαξ, αναγνώρισε πως «έχει κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά»,

Αναλυτικά, ο Μπάμπης Στόκας τόνισε: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό». Αναφερόμενος στη συνεργασία των Πυξ Λαξ με τον Βασίλη Καρρά, σχολίασε: «Είχαμε πολλές αντιδράσεις, αλλά κάνουμε πάντα του κεφαλιού μας και αναλάβαμε την ευθύνη της πράξης μας. Τότε ψάχναμε έναν λαϊκό τραγουδιστή, να υπάρχει μια αντίθεση ήταν ένα κομμάτι που και ο ίδιος δεν ήθελε να το πει, γιατί δεν είχε μπουζούκια».

Έπειτα, ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση το εξής: «Εγώ ζήτησα στην Άννα Βίσση να συνεργαστούμε, εκείνη αρχικά δεν ήθελε. Μετά, όμως, το μετάνιωσε. Όταν της είπα ότι θα κάνω το τραγούδι “Και όμως δεν τελειώνει” με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τότε αντέδρασε».

Μιλώντας για τη Μαρίνα Σάττι και την Eurovision είπε: «Η Μαρίνα Σάττι μου άρεσε πολύ, το τραγούδι ήταν μια χαρά, αν δεν είναι 100% του γούστου μου».

 

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη…

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.