Βίντεο – ντοκουμέντο από την εισβολή της αστυνομίας σε κατάληψη στο Κουκάκι

Βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή της αστυνομίας στο κατειλημμένο κτίριο επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών

koukaki1

Το άσπρο – μαύρο επιχείρησε να κάνει χθες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και πολλά κυβερνητικά στελέχη. Τα ντοκουμέντα όμως από μαρτυρίες, καταγγελίες, ιατρικές καταχωρήσεις και από βίντεο δεν αφήνουν τον παραμικρό ενδοιασμό για τις απροκάλυπτα βίαιες αυταρχικές αστυνομικές μεθόδους.

Η «Εφ.Συν.» εξασφάλισε και παρουσιάζει ένα βίντεο – ντοκουμέντο με την εισβολή της αστυνομίας σε κατειλημμένο κτίριο επί της οδού Ματρόζου, πλησίον της οικίας της οικογένειας Ινδαρέ.

Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια των αστυνομικών να εισβάλλουν στην κατάληψη κάνοντας χρήση βομβίδων κρότου λάμψης και τροχού προκειμένου να παραβιάσουν την πόρτα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων (από την ταράτσα του κατειλημμένου κτιρίου) να ορμούν στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν προκάλεσαν σάλο με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας της Αθήνας να διατάσσει τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες για αστυνομική βία ενώ ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πηγή: ΕφΣυν

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.

Νέα οπαδική επίθεση στην Χαλκίδα: 10 άτομα ξυλοκόπησαν ανήλικους με λοστούς και ρόπαλα

opadoi

Νέα οπαδική επίθεση στην Χαλκίδα: 10 άτομα ξυλοκόπησαν ανήλικους με λοστούς και ρόπαλα

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη,…