Χαλκιδική: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar – Τρεις νέες συλλήψεις (video)

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για με το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του μαγαζιού

χαλκιδική 1

Aκόμα τρεις συλλήψεις για το άγριο επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar στο Χανιώτη Χαλκιδικής έκαναν οι αστυνομικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του μαγαζιού που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Τις προηγούμενες ώρες συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την Παρασκευή γύρω στις 23:30 η περιπολία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, του ΑΤ Κασσάνδρας έλαβε σήμα για επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής και κατά την άφιξή τους στο σημείο οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα.

Κατά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγο νωρίτερα, φαίνεται ότι ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο για τις εξελίξεις και ανέμεναν έξω από το κατάστημα ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά στο σημείο.

Μετά από διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο εσωτερικό του beach bar, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Η συμπλοκή στο beach bar στην Χαλκιδική καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, με τα πλάνα να οδηγούν τα βήματα των αστυνομικών.

Στα βίντεο που δημοσιεύουν ΜΜΕ από την Βουλγαρία φαίνεται ο τρόπος που ξεκίνησε το επεισόδιο, ο πανικός των θαμώνων που έτρεχαν για να σωθούν και η βιαιότητα των χτυπημάτων, εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας, που είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Στο βίντεο φαίνεται η «ομάδα ασφαλείας» του μπαρ της Χαλκιδικής, προσεγγίζει την παρέα των θαμώνων από τη Βουλγαρία, το βράδυ της Παρασκευής.

Αμέσως αρχίζουν να λογομαχούν και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι θαμώνες έντρομοι απομακρύνονται τρέχοντας και το μαγαζί αδειάζει.

Οι δύο ομάδες εκτοξεύουν καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού βγάζει πιστόλι και πυροβολεί.

Ένα δεύτερο βίντεο πριν τους πυροβολισμούς, αποτυπώνει την παρέα των 7 πελατών από τη Βουλγαρία, να επιτίθεται με μανία στον συμπατριώτη τους και ιδιοκτήτη του beach bar.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρίτα: «Αποκάλυψε» τον αστυνομικό που έβρισε τον Παππά – «Αλήθεια ανήκει ακόμα στην ΕΛΑΣ;»

Το πρώτο τετράποντο στην ιστορία του μπάσκετ είναι γεγονός – Το πέτυχε ο Κρις Μπανκέρο στις Φιλιππίνες (video)

Μύκονος: Τι απαντά ο δήμαρχος του νησιού στις αντιδράσεις για τον υπερτουρισμό και τις «προκλητικές» τιμές 

Ο Κώστας Βαξεβάνης για τον Νίκο Παππά: «Υπάρχει μια μεγάλη παγίδα, οργανωμένη και επικίνδυνη»

Αλέν Ντελόν: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον εμβληματικό ηθοποιό

Αλέν Ντελόν: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον εμβληματικό ηθοποιό

«Εκπροσώπησε το καλύτερο του "κινηματογραφικού θαύματος" της Γαλλίας. Ένας πρεσβευτής της κομψότητας, του ταλέντου, της…