Χαλκιδική: Πώς έγινε η τραγωδία με το κοριτσάκι – Τα τρία πρόσωπα “κλειδιά” που καταθέτουν

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

pisina

Σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται η τοπική κοινότητα της Χαλκιδικής μετά την τραγωδία που σημειώθηκε σε πισίνα κατασκήνωσης όταν ένα 8χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό. Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Πιο συγκεκριμένα, η απουσία του κοριτσιού έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχισσα ξεκίνησε να κάνει καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια. Τότε, σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού. Δυστυχώς, όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα, με τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια να ερευνώνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 15.30 από το ΕΚΑΒ, που είχε ήδη σπεύσει στην κατασκήνωση με δύο ασθενοφόρα και συνοδεία γιατρού. Στην κατασκήνωση έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και εισαγγελέας, όπου αυτή την ώρα έχουν ξεκινήσει κύκλο καταθέσεων, εστιάζοντας σε τρία πρόσωπα-κλειδιά: την ομαδάρχισσα, τον ναυαγοσώστη της πισίνας αλλά και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε διασηληνωμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί έγινε η διακομιδή προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Χαλκιδική: Συνελήφθη η ομαδάρχισσα της κατασκήνωσης για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στην πισίνα

Χαλκιδική: Συνελήφθη η ομαδάρχισσα της κατασκήνωσης για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στην πισίνα

Η ομαδάρχισσα συνελήφθη με βάση το Άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα που αφορά το αδίκημα…

Καιρός: Για ποιες περιοχές επιστρέφουν τα 40άρια αύριο – Eνισχύεται το μελτέμι από Πέμπτη (Video)

Καιρός: Για ποιες περιοχές επιστρέφουν τα 40άρια αύριο – Eνισχύεται το μελτέμι από Πέμπτη (Video)

Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα ανέβει λίγο – φτάνοντας στα επίπεδα των 40 βαθμών –…