Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά»

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του 13χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) όταν τη χτύπησε κεραυνός ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της στην παραλία Ποσείδι της Χαλκιδικής.

xalkidiki keraunos

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του πατέρα του 13χρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ο κεραυνός χτύπησε το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα μαζί με τους γονείς του.

 

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 13χρόνη σκοτώθηκε από κεραυνό στο Ποσείδι

Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, οι χαλαρές στιγμές της οικογένειας μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν ο κεραυνός χτύπησε την κόρη και τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα η 13χρονη να χάσει τη ζωή της ακαριαία. Όπως λέει, είχαν πάει οικογενειακώς για μπάνιο και όταν είδαν ότι ξεκίνησε να βρέχει βγήκαν από τη θάλασσα. Την ώρα που βρίσκονταν στην αμμουδιά έπεσε ο κεραυνός μπροστά τους με τη σύζυγο και την κόρη του να πέφτουν στην άμμο.

«Το κορίτσι μου δεν ξανά σηκώθηκε» λέει ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος σημειώνει ότι βγήκαν από τη θάλασσα για να προστατευτούν και δεν έμειναν ούτε δέκα λεπτά στην αμμουδιά όταν χτύπησε ο κεραυνός.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά και η μητέρα του κοριτσιού όμως είναι καλά στην υγεία της αλλά παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Η μαρτυρία του συντονιστή του ΕΚΑΒ

Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία του συντονιστή του ΕΚΑΒ Γιώργου Κοντού για τον θάνατο της 13χρονης. Για τη διάσωση του χρησιμοποιήθηκε και ένα μικρό ειδικό όχημα ταχείας επέμβασης, δυστυχώς όμως, χωρίς αποτέλεσμα, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κοντός.

«Το κορίτσι απ’ ό,τι πληροφορήθηκα ήταν σε ανακοπή, είχε ασυστολία από την πρώτη στιγμή» επισήμανε ο συντονιστής του ΕΚΑΒ.

«Ξεκίνησε το πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο από την Κασσανδρεία… Ταυτόχρονα υπήρχε μια εθελοντική ομάδα στο σημείο οι οποίοι έκαναν ΚΑΡΠΑ. Όταν φτάσαμε το παιδί ήταν σε ασυστολία, συνεχίστηκε η ΚΑΡΠΑ, παραλάβαμε για το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ταυτόχρονα έγινε ανταπόκριση και με το όχημα ταχείας επέμβασης».

«Έφτασε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, και μετά από κάποια ώρα ανακοινώθηκε ότι το κορίτσι είχε καταλήξει. Όταν φτάσαμε, ήταν σε ασυστολία, το δουλέψαμε όσο γίνεται, αλλά δυστυχώς η κατάληξη ήταν τραγική. Υπήρχε ένα σμαρτάκι, όχημα ταχείας επέμβασης που δουλεύει ένας διασώστης. Έχει πάνω όλα τα συστήματα που χρειάζεται για πρώτες βοήθειες, το σύστημα κάνει μαλάξες από μόνο του χωρίς να δουλεύει διασώστης. Ούτε αυτό βοήθησε».

Νέα παρολίγον τραγωδία με τρένο της Hellenic Train – Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή

treno 7

Νέα παρολίγον τραγωδία με τρένο της Hellenic Train – Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή

Παρολίγον νέα τραγωδία με αμαξοστοιχία τρένου της Hellenic Train και ενός αυτοκινήτου σήμερα το μεσημέρι.