Newsroom

Newsroom

Χαλκιδική: «Το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποίηση» – Απίστευτη καταγγελία από τη δήμαρχο Κασσάνδρας (video)

Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το λούνα παρκ, μετά την τραγωδία με τον 19χρονο

profile player 960x540 9

Σοκ έχει προκαλέσει στους πάντες το δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στην Χαλκιδική, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του σε παιχνίδι λούνα παρκ.

Μάλιστα νωρίτερα η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, μίλησε στον αέρα του ΣΚΑΪ και έκανε μια αρκετά σοβαρή αποκάλυψη.

Η ίδια μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποίηση από τον δήμο και ότι είχαν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες κυρώσεων, μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας

Μάλιστα τόνισε ότι δεν μπορούσε να κλείσει το πάρκο παρόλο που είχε την ειδοποίηση για την μη γνωστοποίηση, καθώς δεν της το επιτρέπει ο νόμος, λέγοντας ότι το λούνα παρκ ήταν στην περιοχή περίπου έναν μήνα.

Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία σε λούνα παρκ: «Ένιωσα το κάθισμα να ξεκολλάει» (video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδελφού του 19χρονουπου έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής αργά το βράδυ της Δευτέρας

Ο νεαρός μίλησε στην ΕΡΤ περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν ως εξής: “Ήμασταν στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μας, είπε θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω στον αδελφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδελφό μου να μην είναι δίπλα μου και εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδελφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα, και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδελφού μου και της μητέρας μου”.

Φαίνεται πως αυτή η ενστικτώδης κίνηση του νεαρού να πιαστεί από το σίδερο ήταν που του έσωσε τη ζωή, καθώς υπέστη μόνο ένα επιπόλαιο τραύμα στο χέρι. Δυστυχώς, ο αδελφός του δεν στάθηκε τόσο τυχερός.

Αυτό μάλιστα που προκαλεί οργή είναι ότι ενώ ο υπεύθυνος ασφάλειας του λούνα παρκ συνελήφθη για το τραγικό περιστατικό, ο χειριστής του παιχνιδιού αναζητείται, καθώς με το που είδε τι συνέβη, εξαφανίστηκε χωρίς καν να σταματήσει το παιχνίδι, όπως κατήγγειλε ο αδελφός του 19χρονου.

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς – Προειδοποίηση Κολυδά

έκτακτο δελτίο κεραυνοί

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς – Προειδοποίηση Κολυδά

Τα νησιά του Ιονίου στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με την ΕΜΥ να προχωρά σε νέα…

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Screenshot 3 4 1

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου έρχονται στον ΣΚΑΙ και φαίνονται έτοιμοι να δοκιμάσουν τις αντοχές μας