Newsroom

Newsroom

Χαμός στην εκπομπή του Ευαγγελάτου: Καλεσμένος τον απείλησε με μηνύσεις και τον αποκάλεσε «Γελοίο» (video)

Ξέφυγε η συζήτηση μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και του 40χρονου άνδρα

ευαγγελατος

Η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου πήρε άγρια τροπή σήμερα (24/10) καθώς τα «αίματα άναψαν» ανάμεσα στον δημοσιογράφο και έναν καλεσμένο του, ο οποίος κατηγορείται ότι νοίκιασε το ίδιο διαμέρισμα 31 ολόκληρες φορές και κρατούσε τις προκαταβολές των «θυμάτων» του.

Μάλιστα ο Νίκος Ευαγγελάτος τις τελευταίες μέρες έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον κατηγορούμενο να εμφανίζεται και χθες Δευτέρα στην εκπομπή, όμως σήμερα από ότι φάνηκε η κατάσταση ξέφυγε.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πρώην πλέον υπάλληλος της Βουλής καθώς αποπέμφθηκε από την εργασία του όταν έγιναν γνωστές οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει αλλά και το ποιο ήταν το ακριβές σχέδιο για να αποσπά τα χρήματα και φυσικά αν υπάρχει άλλος εμπλεκόμενος.

Ο δημοσιογράφος του MEGA στην αρχή προσπάθησε να ακούσει τον 40χρονο άνδρα αλλά όπως είπε και ο ίδιος «Δεν νομίζω ότι μπορώ να κρατήσω άλλο την υπομονή μου» ζητώντας απαντήσεις για το αν αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποίησε τη θέση του στη Βουλή για να παίρνει τα χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Ο κ. Χρήστος λοιπόν αντέδρασε έντονα στα ερωτήματα του κ. Ευαγγελάτου αποκαλώντας τον μάλιστα «Γελοίο», ενώ τον κατηγόρησε για απρεπείς χαρακτηρισμούς για όσα είπε την προηγούμενη μέρα ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Νίκο Ευαγγελάτο να τονίζει ότι πρόκειται για «Απάτη, καρααπάτη», και τον 4οχρονο να «αντεπιτίθεται» λέγοντας «Μην χρησιμοποιείται εκφράσεις που είναι ποινικά αγώγιμες. Είστε δημοσιογράφος καταλάβαιτε το πλέον. Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή. Ποιός είστε ο εισαγγελάκος ή ο Ευαγγελάτος;», με εκείνον να απαντά ότι «Περιμένει με χαρά την αγωγή».

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι