Χειλάκης: Η απάντηση στον Πλεύρη για την απαγορευμένη λέξη… «μπάτσος» (video)

«Δεν αγαπώ τους πολιτικούς αρχηγούς, δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο»», ανέφερε ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης

cheilakis

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24 με την Αθηναϊδα Νέγκα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που δεν περιορίστηκε μόνο στην σπουδαία καλλιτεχνική πορεία του ηθοποιού.

Σε μια ιδιαίτερη στιγμή στη συνέχεια σχολίασε πως η σωστή ερώτηση δεν είναι γιατί έγινε ηθοποιός αλλά γιατί συνεχίζει να είναι απαντώντας πως αυτή την ερώτηση κάνει κάθε μέρα στον εαυτό του: «Διαρκώς, κάθε μέρα. Είναι πάρα πολύ άδικα τα πράγματα. Είναι μία προσπάθεια να αποδείξεις κάτι, σου ζητείται διαρκώς να αποδείξεις τη χρησιμότητά σου.

Όταν αυτό γίνεται επί του πρακτέου, δηλαδή κάνεις μια παράσταση, είναι ωραίο. Το να προσπαθείς να αποδείξεις διαρκώς τη χρησιμότητά σου με άλλους τρόπους, βλέπε παρουσία στα social media, παρουσία με τη γνώμη σου την πολιτική ή την καλλιτεχνική, παρουσία σε συνεντεύξεις…».

«Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει Θεός»

«Αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την πατρίδα μας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα. Δεν είναι μόνο βιολογικά το φύλο. Μπορεί να είμαι ένας μετανάστης που δεν ήθελα να είμαι εδώ, με κρατήσατε. Μπορείτε να με ενσωματώσετε σε ένα σύστημα για να μην είμαι παραβάτης συνεχώς;

Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να ξεχωρίσω τους ανθρώπους βάσει της θρησκευτικής τους ιδέας. Δεν θα ξεχωρίσω κάποιον Χριστιανό από Μουσουλμάνο. Δεν είμαι Χριστιανός! Δεν με ενδιαφέρει το ότι δεν υπάρχει Θεός», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

Χειλάκης: Οι δηλώσεις για Πλεύρη και πολιτική

«Δεν έχουμε πολιτικούς αρχηγούς με ιδεολογικό υπόβαθρο. Οι Έλληνες είμαστε συναισθηματικοί με τα πολιτικά μας πιστεύω. Υπάρχει πόλωση! Δεν γίνεται η ιδέα να στηρίζεται μόνο στην ακροδεξιά. Δεν μπορεί το αντίπαλο δέος της συντήρησης στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή να αρθρώσει πολιτικό λόγο», σημείωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης ενώ σε σχέση με τις δηλώσεις Πλεύρη για τη λέξη «μπάτσος» απάντησε:

“Και ο ίδιος θα δηλώνει προοδευτικός μέσα στη δικιά του συντήρηση. Φαντάζομαι θα είναι πολύ προοδευτικό το να απαγορεύσεις να μιλάς άσχημα για τα σώματα ασφαλείας. Το να απαγορεύσεις όμως μία απλή λέξη της καθομιλουμένης, αυτό είναι φασισμός”.

Κατερίνα Βουτσινά: Έκκληση στον Νίκο Πλακιά να σταματήσει εδώ και τώρα την κόντρα με την Καρυστιανού – «Σταμάτα, σε εκλιπαρώ»

InCollage 20241003 151024682

Κατερίνα Βουτσινά: Έκκληση στον Νίκο Πλακιά να σταματήσει εδώ και τώρα την κόντρα με την Καρυστιανού – «Σταμάτα, σε εκλιπαρώ»

«Όπως θα βρεθείς εσύ στο δικαστήριο και θα χρειαστεί να δεις την δική μου μητέρα…

Ιταλία: Τρόμος για 200 επιβάτες σε πτήση της Ryanair – Αεροπλάνο έπιασε φωτιά λίγο πριν απογειωθεί

AP21143711933471 1 1516x864 1

Ιταλία: Τρόμος για 200 επιβάτες σε πτήση της Ryanair – Αεροπλάνο έπιασε φωτιά λίγο πριν απογειωθεί

Οι επιβάτες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης για να εκκενώσουν το αεροπλάνο και…

ΚΚΕ: Κατεπείγουσα ερώτηση σχετικά με την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

πυραυλοι ιραν

ΚΚΕ: Κατεπείγουσα ερώτηση σχετικά με την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

«Πώς τοποθετείται ο Ύπατος Εκπρόσωπος/Αντιπρόεδρος της ΕΕ;» -  Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν κατεπείγουσα ερώτηση…